2777
2789
عنوان

دندون پزشکی خوب معرفی کنید تهرانم

539 بازدید | 20 پست

بچها الان اومدم دندان پزشکی فلوراید ولی اولین بارمه و کلی دندون پوسیده دارم اگر جای خوب و باانصاف میشناسید الکی هی‌نگه این خرابه اینم فلانه و ... بهن بگید خواهشا .لطفا فقط اگر‌تبلیغه الکی پیام ندید من میخوام یکی واقعا تجربه داشته باشه بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم کلینیک مجید .دکترش سن بالا دستش تند فرض قیمتشم مناسب دندونام پوسیده بود همشو درست کرد شد 8میلیون این همه ای که میگم واقعا همش بود 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
من رفتم کلینیک مجید .دکترش سن بالا دستش تند فرض قیمتشم مناسب دندونام پوسیده بود همشو درست کرد شد 8می ...

کجاست؟

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
من رفتم کلینیک مجید .دکترش سن بالا دستش تند فرض قیمتشم مناسب دندونام پوسیده بود همشو درست کرد شد 8می ...

کجا هست عزیزم و اسم دکترم کامل بگو گلم من الان ۴ الی ۵ تاش پوسیده گفت ۹ ملیون ونیم میشه واقعا ندارم انقدر شما کی رقتید

کجا هست عزیزم و اسم دکترم کامل بگو گلم من الان ۴ الی ۵ تاش پوسیده گفت ۹ ملیون ونیم میشه واقعا ندارم ...

یک ماهم نشده که تموم شده کارم. یک دکتر بیشتر نداره اون کلینیک

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️.