2777
2789
عنوان

خانم اسنپی داریم اینجا؟

333 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبین کسی از خانمها اینجا تو اسنپ کار کرده ؟ چند وقتیه افتاده به سرم صبحا که بچه ها میرن مدرسه و من بیکارم برم اسنپ عاشق رانندگیم نیاز مالی هم ندارم همسرم بفهمه کله مو میکنه ولی خیلی دوست دارم امتحان کنم فقط الان که ثبت نام کردم و همه چی اوکی هست میترسم یه وقت اتفاق بدی بیوفته اونایی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک کجا بزارم نی نی حذف کنه

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

به شوهرم بگم که کشته منو منم دنبال یه کار تفننی بودم که بیشتر جنبه تفریحی داشته باشه با این اوصاف منو منصرف کردید ☹️راستش چون ماشینم مدل بالاس میخواستم بدونم که خطری داره برام یا نه که اینو کسی نگفت