2777
2789
عنوان

من خیلی ساده م

242 بازدید | 14 پست

من مدتیه با ی پسر خیلی خوب آشنا شدم 

پسرم خیلی خوب بود بام تا اینکه بیخودی باش بحث کردم و رفتارش یکم تغییر کرد ینی مث قبلش خوب نیس

نشستم از اکسم بش گفتم از رفیقا پسرم و...

هیچوقت بش ابراز احساس نکردم همیشه مسخره بازی درآوردم وایییی بیایید بگید چطور جمعش کنم گندامو توروخدا راهنمایی کنید🥲

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

آخه من چرا هیچوقت بزرگ نمیشم چرا هیچوقت آدم نمیشم چرا زرنگ و با سیاست نیستم😔😔😔😔 چیکار کنم یکم ازین حالت دربیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو الکی گفتم عکس العمل تو رو ببینم  ببینگ چقدر دوستم داری  دختر مگه آدم اینچیزارو رو دو ...

باور نمیکنه 😐

[QUOTE=265574239]آخه من چرا هیچوقت بزرگ نمیشم چرا هیچوقت آدم نمیشم چرا زرنگ و با سیاست نیستم😔😔😔😔 ...

دوستی ندارم

واقن🥲

اونم الان فکر میکنه چقدر ببخشید باز راحتی که این همه پسر دورتن اگه باهاش باشی بخاطر رابطه اس وگرنه ....

شوهرت من ازش دوتا بچه دارم میگه بفهمم قبلا با کسی بودی طلاقت میدم حتی با وجود دوتا بچه  

یه تبریزی عاشق ❤
اونم الان فکر میکنه چقدر ببخشید باز راحتی که این همه پسر دورتن اگه باهاش باشی بخاطر رابطه اس وگرنه . ...

خاک الان چیکار کنم😐