2777
2789

دوستان منو شوهرم خیلی رابطه خوبی با هم داریم 

شوهرم هر جا بره منو با خودش میبره 

همیشه پشتمه 

هیچ مشکلی نداریم 

ولی حسادت های بیخود اذیتم میکنه 🥺

به نظرتون چیکار کنم؟ 

شوهرم بگو بخندش خیلی زیااااده ولی من دوس دارم خیلی سنگین باشه تنها مشکلم همینه 

مثلا توی یه مغازه که طرف دوستشه خواهر اونم همیشه توی مغازست شوهرم همش دوستشو اذیت میکنه سر به سرش میذاره میگه میخنده حتی به خواهر طرف میگه داداشت اینطوری اونطوری خلاصه سوژه اذیت و خنده پیدا میکنه 🥺

من از ازدواج قبلیم چون خیانت دیدم الان خیییییلی حساس شدم 

نمیدونم چیکار کنم هم عاقلانه باشه هم بفهمه دوس دارم سنگین باشه 

مثلا دیروز توی ساختمون دعوا شد پلیس اومد شوهرم رفت ببینه چه خبره 

یهو دیدم رفته خونه طرف مشکلو حل کنه خب اون مرده خم دختر داشت از زنشم خوشم نمیومد شوهر منم رفته خونشون اخه یکی بگه تو چرا دخالت میکنی 😕

رفتم دم در اونا چنان نگاش کردم برگشتم بدو بدو اومد خونه 😕

به نظرتون خیلی حساسم ؟ یا حق دارم؟ 🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی حساسی 

هر دفعه به خودم همینو میگم 🥺ولی دست خودم نیست 

هی روی خودم کار میکنم میگم خیلی حساسی ولی بازم توی بعضی موقعیتها تپش قلب میگیرم اینقدر خودمو اذیت میکنم😔

سلام. بنظرم حساس نشو . اما طبیعیه که هر زنی دوست داره توجه و بگوبخند شوهرش مال خودش باشه. احساست محترمه. اما با حساسیت و گیر دادن فقط رابطتون رو خراب میکنی

هزار تا راه هست که کم کم و نرم نرم همسرت رو متوجه کنی و آهسته رفتارش تغییر کنه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
حق داری😑😑

من ایندفعه یه تصمیم گرفتم که منم مثل خودش بشم 

مولا میریم فروشگاه کوروش یه چیزی میگه زنه نیشش تا بناگوش باز میشه منم میشم برج زهر ماار 

ایندفعه رفته بودیم ارایشی بهداشتی دوستش کلی با خواهر دوستش شوخی کرد منم با اینکه خیلی توی راحتی با مردا گارد میگیرم با دوستش در موردش حرف زدیم و گفتم تا الان داشت حرفتو به خواهرت میزد و این رژا چطورنو که شاید منو درک کنه 

مثلا خودت کاملا مراعات کن و هیچ وقت با مرد دیگه‌ای صمیمیت نشون نده. بعد مثلا یه بار که پیش میاد فروشنده ای چیزی باهات شوخی میکنه جلوی همسرت، جدی باش و بعدم از در مغازه که اومدی بیرون بگو اصلا نمیپسندم بعضی مردها حریم رو رعایت نمیکنن اخه من چه شوخی دارم با اون. 

یعنی سالی ماهی یه تلنگر کوچیک اینطوری بزن و رد شو. اصلا گیر نده یا حرف مستقیم نزن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام. بنظرم حساس نشو . اما طبیعیه که هر زنی دوست داره توجه و بگوبخند شوهرش مال خودش باشه. احساست محت ...

نمیدونم چه راهی درسته🥺توی صحبتهام بارها لابه لای حرفام گفتم دوس دارم بگو بخنده مرد فقط واسه زنش باشه و مرد سنگین جذاب تره اما کو گوش شنوا😕

زیادی حساسی

اینجوری داری بهش توهین می کنی انگاری

یعنی بهش اعتماد نداری

ببین همه ما زنها و حتی مردها فکر می کنیم عشقمون چون از دید ما جذابه برا همه همینطوره و همه زنها دارن تلاش می کنن عشقمون رو بدزدن. در حالیکه تو واقعیت اینجوری نیست. یه مرد متاهل معمولی که هزارتا بهترش ریخته برا هیچ زنی جذاب نیست. 

زیاد تو اجتماع باش خودتم 

مثلا خودت کاملا مراعات کن و هیچ وقت با مرد دیگه‌ای صمیمیت نشون نده. بعد مثلا یه بار که پیش میاد فروش ...

اتفاقا ادمی هستم حتی پسرای فامیل باهام راحت نیستن شوخی کنن 😕اینقدر جدی ام با اقایون 🥺همینطورم دوس دارم شوهرم مثل خودم باشه

زیادی حساسی اینجوری داری بهش توهین می کنی انگاری یعنی بهش اعتماد نداری ببین همه ما زنها و حتی مرد ...

نمیدونم این رفتارو اخلاقم اثار خیانتاییه که زندگی قبلیمو بهم ریخت یا نه 🥺