منم همینطور شدم بعد دیگه باهام موندگار شد و شد میگرن قاعدگی
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینطور شدم بعد دیگه باهام موندگار شد و شد میگرن قاعدگی
واقعا ؟؟؟سردردتون همیشه هس ؟؟؟من شقیقه هام یه دردی میگیره که نگو توخوابم ول کن نیس دوهفته پیش رفتم دکتر سرماخوردگی داشتم خودمم فک میکردم از سرماخوردگی دکترم ژلوفن اینا داد ولی خوب که شدم بازم هس این سردردا خودشم اصلا ول نمیکنه
دکتر رفتم دوهفته پیش میگم دیگه سرماخوردگی داشتم فک میکردم از اونه دکترم فک کرد ازسرماخوردگیه ژلوفن وآنتی بیوتیک اینا نوشت خوردم ولی سرماخوردگیم خوب شده بازم همین سردردا رو دارم خودمم موندم دلیلش چیه آخه !!!دقیفا باهمون سرماخودگیم شروع شد ولی خوب نمیشه توخوابم سردرد دارمشدیده
عفونت گوش ، فشار بالا ، استرس ، چربی ، امواج موبایل و .....همه منجر به سردرد میشن
عفونت گوش اگه بود که باید گوشمم درد میکرداسترسم زیاد ندارم با موبایلم زیادبازی نمیکنم ولی حتما بایدیه دکتر برم خودم حس میکنم میگرنه شقیقه هام درد میکنه