2777
2789

۳سال و نیم هستش که باهم در ارتباطیم ۱ سال بعد رابطمون گفت دارم میام خواستگاری هعی میگفت با مادرت صحبت کن منم با مادرم صحبت کردم بعد اینکه بهش گفتم گفت حله ولی بعدا گفت کارم جور نیست و کلی بهونه الان این رابطه از ۳ سالم گذشته و دیگه نه اون نه من حرفی از ازدواج نزدیم واقعا نا امید شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم چند بار خودش پیام داده ولی دیگه بهش پیام نمیدم 😑چون بلاتکلیفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته عزیزم بهش بگو بگو یا بیا جلو یا تموم کنیم الکی وقت خودتو گذاشتی که چی دختر مثل پسر نیست تا یه سنی بر رو خاستگار داره پسر ۴۰ سالشم بشه خاستگاری میره زن میگیره بنظرم خودتو از بلاتکلفی در بیار 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...

اگه قصدت ازدواج هست

3سال زمان کافی بهس دادی که بیاد جلو

کات کن اگه وابستگی نداری

و انشا الله مورد بهتر گیرت بیاد

چون این نمیاد خواستگاری

البته قبلش ی محک بزن بگو خواستگار اومده نمیدونم چیکار کنم خانواده ان میگن قبول کنم

ببین عکس العملش چطوره