2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خیلی از خانمهای این سایت واقعا از لحاظ روحی و رفتاری ضعیف هستن.بخصوص کسانیکه به صورت زنجیره ای ریز به ریز تعریف میکنند.اینجا جایی نیست که ادم تصمیم بگیره برای زندگیش.درسته راهکارها خوبه اما هرکسی در هرلحظه نسبت به حال و هوای خودش نظر میده.عصبانی باشه جوابهای کوبنده میده.ارامش داشته باشه جوابهای امیدوار کننده میده.ضربه خورده باشه ناامیدانه جواب میده. بعضیا واقعا میان که حال و هواشون عوض بشه و این باعث ضعیفتر شدن روحیه میشه.باعث میشه همش زودرنج باشیم و با دیگران مشکل پیدا کنیم.البته اگه بتونیم برای پیشرفت روحیه خودمون استفاده کنیم بهتره.
خدای من کمکم کن بهت بی معرفت نشم و نمازهامو به موقع بخونم💕مرسی
به تربیت هم برمیگرده، مثلا مادرشوهرم شاغل بوده بااین حال تمام تلاشش این بوده بچه هاش کوچه بازاری نشن، به اصطلاح چشم و گوش بسته باراورده فقط باخودشون بودن وبازی میکردن، پدرشوهرم بیشتر از یه پدر زحمت کشیده حتی بعد ازدواجمون میدیدم کفش پسر 30سالشو واکس میزنه، اونم میرفت توی حموم داد میزد بابا حوله بیار، فلان بلوزمو بیار
چون زنها کمبودهای احساسی بیشتری دارند به جزییات توجه می کنن توانایی کنترل یا پنهان کردن حسشون کمتره سرگرمی هاشون کمتره
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!