2777
2789

شبتون بخیر نسخه مون الکترونیک بود که خیر سرشون تو سیستم بارگذاری نشده بود .فقط از رو خوندن  حالا فواصل زمانی و مقدارشم قید نکرده داروخانه. چون آزاد داده دستور پزشک نداره

وزنش ۱۴ کیلو نمیدونم چقدر بدم 

من دخترم یکساله نمیشه گفته هر ۱۲ ساعت بدم

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ۱۴کیلو هست تازه بردمش دکتر ،اگر منظورت همون شربتی هست که پودر با آب قاطی میکنید ،دکترش گفت ...

خیلی کم نگفته منم هم ماه پیش مریض بود تقریبا همین ۵ سی سی ۸ ساعت گفت منتهی شک داشتم 

[QUOTE=265547857]جدی؟من فکرمیکردم در یه حدن....آموکسی دادم زود خوب شد ولی دوباره الان یه ماه نشده مریض شده پوکیدم😮‍ ...[/QUOTE

آزیترو خوبم نمیکنه حتی😂😂 

عزیزم ویروس زیاد شده 

ماههمون مهر مریض شدیم باز دوباره الآنم  مریض شدیم 

اولشم هممون چشامون چرک کرد

[QUOTE=265547857]جدی؟من فکرمیکردم در یه حدن....آموکسی دادم زود خوب شد ولی دوباره الان یه ماه نشده مر ...

انشالله زودتر این ویروسِ ازبین بره همه خوب شن....بدتر از همه مریض شدن بچه هاست...پسرم تقریبا ۳سالشه از مهرتا حالا ۴باره مریض میشه دوباره فردا باید ببرمش دکتر.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
انشالله زودتر این ویروسِ ازبین بره همه خوب شن....بدتر از همه مریض شدن بچه هاست...پسرم تقریبا ۳سالشه ...

دقیقا ماهم همینطور 

دخترم هی  از مدرسه انگار میاره باخودش 

یه روز رفتم مدرسه اینقدر آلوده بود همینطور عطسه میزدم