2777
2789
عنوان

كوليك ورفلاكس

97 بازدید | 17 پست

خانما من واقعا بريدم 

شير خشك ميخوره پسرم ٥٠روزه است اپتاميل خارجي ميخورد يبوست گرفت ايراني دادم بهش بدتر شد سوپراميل دادم سازش نكرد باز ببلاك آر دادم نميخوره رفلاكسم سرجاشه داروي رفلاكسش هم نوكسيم هستش و بي نتيجه كسي تو اين شرايط بوده چه كردين 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ببلاک ای ار میدادم دارو هم واسه رفلاکس متوکلوپرامید معجزه کرد براش 

خوبیش این بود یکسره نمی‌دادم دکتر می‌گفت چند روز بده دیگه نده بعد هروقت دیدی دوباره رفلاکس خیلی عود کرده باز یکی دو روز بده

من بچم رفلاكسي و كوليكي بود

رفلاكس معمولا بعد از٦ماهگي خوب ميشه. بچه هاي رفلاكسي رو بايد زودتر بندازي رو غذا مثلا از٤ماهگيكه بهتر بشن

كوليك هم تا دو ماهگي هست

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

کولیک شدید داشت تا ۵ صبح با ماشین میچرخیدیم ک ۵ دقیقه بخابه 

همش گریه میکرد هنوز صداش تو سرمه 

الان هرکی میگ بچه دوم میخوام خفش کنم

خیلیییییییییییییی سخته 

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
کولیک شدید داشت تا ۵ صبح با ماشین میچرخیدیم ک ۵ دقیقه بخابه  همش گریه میکرد هنوز صداش تو سرمه& ...

منم اسم بچه دوم مياد گريم ميگيره🙁

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه دوره داره دیگه باید بگذره معمولا تا سه ماه هستش

شیر زیاد بهش نده ینی یهو نده، ب دفعات بده ولی کم بده 

حتما بعد از شیردهی بغلش کن اروغش و بگیر 

تا ده دقیقه سعی کن رو شونه ت نگه ش داری چ آروغ زد و نزد 

اگه شیر خودت رو هم میدی رژیم رو رعایت کن 

موقع خواب بچه سعی کن سر و بدنشو تو سراشیبی بزاری ، تشک آنتی رفلاکس هم هست تو بازار 

اینا نکاتی بود ک کمکت میکنه