2777
2789
عنوان

بدترین اتفاق زندگیتون چی بوده؟بغیراز فوت و‌مرگ ومیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت همسرم با آشنا،، طلاقم

ولیـــــــــــــــی بدترینش رفتن عزیز ترین آدم زندگیم

هستا ولی نیست، هم دوسش دارم هم از چشمم افتاده حس خیلی بدیه 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
این که با پای خودمون رفتیم واسه برادرم خواستگاری عقد کردن کلاه بردار از آب درومدن شگردشون اینه دختر ...

کسی معرفیشون کرده بود یا خودتون آشنا شدین؟

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

بگردم چه حال بدیه ها😔

یکی از بدترین اتفاقای زندگی منم وقتی بود که گردنبندمو انداختم گردنم رفتم مهمونی فرداش فهمیدم از گردنم افتاده یه گردنبند سنگین و قیمتی 🤦‍♀️💩 تا مدت ها حالم بد بود هنوزم چشمم دنبالشه

بعد از ۱۵ سال یهویی و بی دلیل متنفر شدن شوهرم از خانوادم و سرد شدن رفتارش با من😔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤