2777
2789
عنوان

میمیرم از دلتنگی و بی قراری

5043 بازدید | 41 پست

خانوما منو شوهرم بعد از دعوای سختی که داشتیم من رفتم خونه پدرم و دعوا شدت گرفت تا مرز جدایی بعد با وساطت همسایمون اومد دنبالم و اصلا بامیل خودش نیومد.من برگشتم خونه.الان هفت روزه که اصلا کلمه ای حرف بین ما زده نشده.حتی نزدیکمم نمیاد..شبا بالششو برمیداره زمین میخوابه بعد نصف شب میاد اتاق..راستش هم ازش دلم شکسته هم اینکه خیلیم دلتنگ و بی قرارشم.صب میره شب ساعت۱۰میاد..اخه این چه زندگییه😔بعضی وقتا میگم کاش برنمیگشتم به این راحتی و تقاضای طلاق میدادم تا حسابش برسه دستش بعضی وقتام میگم طلاق میگرفتم چیکار میکردم..یه ختمی هم برداشتم که تواینستا یه خانومی با پول برام بخونه بلکه محبتش بهم زیاد شه فعلا تاثیری نداشته..راستی چون خیلی دلمو شکسته نمیخوام من برم آشتی و تموم کنم این قهرو..شما بگین چیکار کنم..چه دعایی بخونم شمارو بخدا کمکم کنین..از صب که پا میشم منتظر میشم جلو پنجره که بلکه امروز میاد باهام اشتی میکنه..دعاتون میکنم اگه راهی بذارین جلوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای کمیل بخونی بد نیست، روز یکبار

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

زندگی ارزش این همه قهرودل شکستن رونداره حالااگه شمابری سمتش چیزی ازت کم میشه؟قطعا نه فقط میفهمه که عاشقشی ودوستش داری همین الان برو دست بندازگردنش بوسش کن.بعضی وقت هابایدتلاش کنیم که چیزهای باارزشی روازدست ندیم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

دوستم امیدوارم مشکلتون حل بشه . من هر وقت ب مشکل بر میخورم 7 مرتبه ناد علی میخونم رد خور نداره،مشکلم حل میشه.. اول دعاشم نوشته واسه مثلا رفع گرفتاری 7بار بخونی واسه رزق و روز چند بار واسه عزیر شدن یا ...هرکسم شک کنه به این دعا کافر محسوب میشه ، انقد دعای مجرب و معتبریه

التماس دعا

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.

دوستم امیدوارم مشکلتون حل بشه . من هر وقت ب مشکل بر میخورم 7 مرتبه ناد علی میخونم رد خور نداره،مشکلم حل میشه.. اول دعاشم نوشته واسه مثلا رفع گرفتاری 7بار بخونی واسه رزق و روزی چند بار واسه عزیز شدن یا ...هرکسم شک کنه به این دعا کافر محسوب میشه ، انقد دعای مجرب و معتبریه

التماس دعا

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.
زندگی ارزش این همه قهرودل شکستن رونداره حالااگه شمابری سمتش چیزی ازت کم میشه؟قطعا نه فقط میفهمه که ع ...

عزیزم اخه اینسری خیلی دلمو شکست هم اینکه لبمم کبود کرد.اگه برم براش عادی میشه اینکاراش