2777
2789
عنوان

میشه بیاین خانوما

59 بازدید | 4 پست

خانوما من ماه پیش قرص اورژانسی خوردم بعد سه روز پریود شدم دوم ماه پیش بود پریود شدم الان یک ماه گذشته پریود نشدم خیلی میترسم بنظرتون طبیعیه رابطه پرخطرم نداشتم

چند روزی میشه از وقتش گذشته بنظرتون الان اگه بی بی چک بزن مشخص میشه یا صبر کنم صبح🥺

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بنظرم صبح بی بی بزن

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
بنظرم صبح بی بی بزن

اره میزارم صبح ینی امکان داره باردار باشم یا عوارض این قرص اورژانسیه؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میزارم صبح ینی امکان داره باردار باشم یا عوارض این قرص اورژانسیه؟

فکرکنم عوارض همون قرصه دردی چیزی نداری؟

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
فکرکنم عوارض همون قرصه دردی چیزی نداری؟

ن اصلا هیچی خداکنه از عوارض قرص باشه