2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم ندارم دوستم داره گفت که عالیه جاروبرقیش خراب شده بود دیگه شارژی گرفت

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چه جالب منم سه تا بچه دارم یا جارو برقی میکشم یا نشسته جارو دستی خسته میشم

خوبه بخر... منم تو شرایط تو ام قصد خرید دارم. 

راستی. به نظرت میزناهار خوری خیلی داشتنش خوبه؟

از لحاظ مد و کلاس نمیگم... از لحاظ کاربرد. یا یه چیز اضافه میشه تو دست و پای بچه ها؟

چون خونمون خیلی بزرگ نیست

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
چه جالب منم سه تا بچه دارم یا جارو برقی میکشم یا نشسته جارو دستی خسته میشم

بچه هات چندسال شونه؟ منم سه تا دارم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
مثل جارو دستیه هم ایستاده داره هم کوچولو تو نت بزنید میاره

منم بچه هام کوچیک بودن داشتم خیلی خوب بود کار راه اندازه مثلا بااینکه زیر سفره ای مینداختم وای خب بجه ه ان دیگه بلند میشن راه میفتن میریزن ،سریع میاری میکشی. ولی خب خراب شد یعنی باتریش خراب شد دیگه ام درستش نکردم گذاشتم کنار .بلک اند دکر بود