2777
2789
عنوان

دختر بچه همسایمون گناه داره 😥😥

661 بازدید | 23 پست

ما یه همسایه داریم که واحد بغلمون زندگی میکنن دخترشون ۷ سالشه ، خیلی مظلوم و خجالتیه . دختره هر وقت شیطونی میکنه مادره و برادرش مدام کتکش میزنن ، صداشون گاهی میاد ، در حدی که بعضی وقتا که میاد خونمون با دخترم بازی کنه رو دستش جای چنگ و ناخنه و میپرسم چیشده میگه مامانم منو انداخت تو حمام و درو قفل کرد ، جالبه که تو این سن از خون هم نمیترسه خودش دستش رو پاک میکرد ، باز خواهره بهتره حداقل بچه رو میبره بیرون دور میده ، بنده خدا انقدر تحت استرسه که ناخن هاشم میخوره ، از دخترم درباره مدرسه که میپرسم ( دخترم و دختر همسایمون تو یه کلاس هستن ) میگه که چون تو کلاس ناخن هاشو میخوره خانممون با خطکش آهنی زد رو دستش قرمز شد و دختره هم اونقدر گریه میکرد مقنعش خیس شد ،کسی هم تو کلاس باهاش دوست نمیشه ، شما نظرتون چیه ؟؟ نگران آیندشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ش ب کنار فقط شعور و آگاهی اون معلم 😐😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

نکیدونم چ شماره ایه ولی یه جاهایی هست زنگ میزنی میان کلی تحقیق میکنن و کاری میکنن که اون بچه محیطش امن شه 

و هیچکسم نمیفهمه شما زنگ زدی

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

ناراحت شدم حقیقتا

حیف اسم پدر مادر برا بعضیا

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

معلم حق زدن نداره...بیشوررر.طفل معصوم چقدر داره صدمه می بینه.چه مادررری.بخدا اینا فرشته ن..بچه ها فقط بال ندارن .فرشته های خدان..

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری