2777
2789

بابام تواتاق داشت با مادرش صحبت میکردن‌ خونشون چون بزرگه تواتاق میشینن ک گرم بشه بعد دخترم درو باز کرد بابام از یجا دیگه اعصابش خورد بود داد زد ک مگه نمیفهمی میگم درو باز نکن سرده دخترمم تا یکی دوساعت قاطی بود و با کوچکترین حرفی گریه کرد دخترم نزدیک س سالشه شبم ی مقدار دکمه بود از تو کشو دراورد بازی میکرد بابام هی میگفت جمعشون کن.منم گذاشتم بازی کنه اخرش خودش اومد جمعشون کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیشه که از گل نازک تر به بچت نگن 

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

بابای منم این شکلیه البته با بچه خودش هنوز نوه دار نشده ببینم واکنشش چیه خیلی بدم میاد از همچین اخلاقی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

دست خودش نیس عزیزم بابای منم اینجوری نه تنها با بچه های دختراش بلکه با خودمونم اینجوری بود دیگه عادت کردیم مثلا داره اخبار گوش میده یه خبری رو میخونن پسر منم داره صدا درمیاره از خودش ۳سالشه همچین داد میزد که ساکت ساکت هر سری بلند میگفت انگار بچه میفهمه😑ولی ما ناراحت نمیشیم میدونیم همین مدلیه

میترسم دخترم مصکل شخصیتی پیدا کنه اینجور

نترس 

مطمئن باش همینجوری میشه 

درباره طرحواره ها شما برو سرچ کن یکم مطلب بخون ، کمترینش ایجاد طرحواره های شدید و مختلفه 

البته برای مدت زمان کم ایجاد نمیشه ولی شما سعی کن بیشتر از یک روز نمونی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دست خودش نیس عزیزم بابای منم اینجوری نه تنها با بچه های دختراش بلکه با خودمونم اینجوری بود دیگه عادت ...

همینطوره. خودمم اینقدر سرم ازین رفتارا داشت ک الان کلی مشکل شخصیتی دارم اعتمادبنفسمم صفره