2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم ولی خیلی عوض شدم هیچوقت دیگه به اون پاکی نمیرسم 🙂

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
ﺑﮕﻮ : ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ [ ﺑﺎ ﺍﺭﺗﻜﺎﺏ ﮔﻨﺎﻩ ] ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﺭﻭﻱ ﻛﺮﺩﻳﺪ ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻪ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻰ  ﺁﻣﺮﺯﺩ ; ﺯﻳﺮﺍ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ

دوست دارم ولی خیلی عوض شدم هیچوقت دیگه به اون پاکی نمیرسم 🙂

ما خودمون نمیتونیم به جایی برسیم.
خدا و اهل بیت هستن که وقتی ببینن ما میخوایم برگردیم دستمون رو میگیرن و یاریمون میکنن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
همیشه میترسم در آینده عوض شم و مث بقیه بشم🥲و نمازو قرانو ول کنمو حجابمم بدتر از الان بشه🤦🏻‍♀️تایپ ...

من نمیخوام از ادمی ک بودم تعریف کنم🥲

ولی حجابم شخصیتم  اعتقاداتم جوری بود ک زبانزد خاص و عام بود

به چهرم چادر و حجاب خییلی  میاد کلی ادم با دیدن  اون موقع من چادری شدن  و میومدن بهم میگفتن

خودم الان ولی ...🙂

خیلی حواست ب خودت باشه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خودم عوض شدم پوششم عوض شد ک دیگه اینجور شخصیتای سمتم نیان :))

همین ک خدارو قبول دار ی کافیه من کلاس سوم ک بودم دلم میخاستت نماز بخونم از معلم دیینی پرسیدم ک اگه حجاب کامل نداشته باشم میتونم نماز بخونم گفت ن باید فقط حلال صورتت مشخص باشه و محجبه باشی و من از ته دلم خدارو دوست داشتم شاید اعتقاداتمم از اون معلم نفهم بیشتر بود

بعضیا از بیرون امام زاده ان از درون حرو..زاده مهم اینه ذاتت پاکه نصف اینایی ک جای مهر رو پیشونیشونه ...

هر چیزی جای خودش. خدا خودش تو قرآن فرموده هم ایمان هم عمل صالح.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دختر کاملا میفهمتت .از امشب شروع کن حدیث کسارو خوندن یه آرامشی میده بهت نا خودآگاه میبینی موقع اذان ...

🥲کاش بتونم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنّ ...

🥲