2777
2789

سراغ شغلی نرفتم ولی هر مصاحبه ای رفتم برای کار ناموفق بوده

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور املاک،دوماه کار کردم موفق نشدم ولش کردم

بنظرتون کار خوبیه بعد دوباره برم سمت اینکار؟ 

ولی خانوادم هم راضی نیستن با این شغل

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂
مشاور املاک،دوماه کار کردم موفق نشدم ولش کردم بنظرتون کار خوبیه بعد دوباره برم سمت اینکار؟  و ...

ی خانومی شغلش همین بود خیلی درامدش خوب بود ولی دیگ خیلی صمیمی میشد با همه و خیلی زبون میریخت ولی خونه ماشین خرید از همین املاک

بازاریابی دمنوش نیوشا🤕😂

نا موفق بودم چون مشتری ها دنبال چیز ارزون بودن هرچی هم از خواص براشون توضیح میدادی میگفتن ول کن از عطاری میخریم😵‍💫 اصن یه وضعی

بعد رییسم هم هی اصرار میکرد گیر میداد که حالا سر ماه شده بازم باید خرید بزنی،  هی باید دمنوش جدید میخریدم

کلاس میذاشتن میگفتن بیا شرکت کن منم مدرسه میرفتم وقت نداشتم بیکار که نبودم. 

دوسال پیش سه میلیون دمنوش خریده بودم غیر از ده تا بسته هیچکس هیچی نخرید همشو خودمون خوردیم

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂
ی خانومی شغلش همین بود خیلی درامدش خوب بود ولی دیگ خیلی صمیمی میشد با همه و خیلی زبون میریخت ولی خون ...

کاش ادامه میدادم ولی حیف بابام هم مخالفه با این کار، من خودم با کاری که با مردم در ارتباط باشم و حرف بزنم دوست دارم

من خودم تجربه ی کار کردن ندارم ولی خواهرم لباس زیر زنانه باز کرد و کارش گرفت بالاخره چیزیه که واجبه هر چقدر هم گرون بشه ادم مجبوره بخره ، تقریبا ۳ برابر قیمت عمده میشه فروخت، 

ولی یه دوست دارم ۱۰ بار شغل عوض کرده ولی به نتیجه نرسید و ضرر کرد مشاغلش هم این بود:

درست کردن ظروف رزینی و زدن انلاین شاپ تو اینستا 

درست کردن زیورالات 

درست کردن شمع و عود 

فروش لباس خواب زنانه 

فروش لباس های دست دوم 😑

فروش لوازم ارایشی 

خریدن فالور برا پیجش و اینکه میخواست بلاگر بشه تبلیغات بگیره ولی نتونست مخاطب جذب کنه  

همه اینا تو پیج اینستاش بود،

ناخن کار شد یه مدت  

بعدش رفت مدرک فیشیال پوست گرفت کلی هزینه دوره و دستگاه و مواد فیشیال رو داد یه صندلی تو یه ارایشگاه جور کرد برا خودش ولی مشتری نداره 

الانم همش دوره میذاره بازم کاراموز نداره 😑😑😑

حالا نمیدونم یا دل به کار نمیده و بی عرضه ست یا واقعا بدشانسه جز حروم کردن پول نتیجه ای نگرفت 

الانم کلی وسیله و دستگاه از همه این شغلا رو دستش مونده هی استوری میزنه که فروش بره کسی نمیخره ازش😐😐

من خودم تجربه ی کار کردن ندارم ولی خواهرم لباس زیر زنانه باز کرد و کارش گرفت بالاخره چیزیه که واجبه ...

لباس خواب  و لوازم ارایشی رو تعجب میکنم چرا مشتری نداشته؟ 

من خودم تجربه ی کار کردن ندارم ولی خواهرم لباس زیر زنانه باز کرد و کارش گرفت بالاخره چیزیه که واجبه ...

خواهرتون لباس زیر زنانه آماده می خرید و میفروخت یا خودش تولیدی و دوخت اینکار رو میکرد؟ 

کاش ادامه میدادم ولی حیف بابام هم مخالفه با این کار، من خودم با کاری که با مردم در ارتباط باشم و حرف ...

به نظر من محیطش اصلا برای خانم مناسب نیست به نظرم کار پدرت درست بوده انشالله ی شغل خوب پیدا میکنی

ب نظرم ب شانسه.طفلی چقدم امیدش بالاس من بودم سر سومی افسردگی میگرفتم دیگ سراغ کاری نمیرفتم

ی خانومی شغلش همین بود خیلی درامدش خوب بود ولی دیگ خیلی صمیمی میشد با همه و خیلی زبون میریخت ولی خون ...

خیلی باید سر زبون دار باشه ادم تا بتونه ار پس کار بر بیاد، یه کار مردونه اس تقریبا.  منم فقط با مردها طرف بودم باید یاد میگرفتم چحوری باهاشون حرف بزنم، توی همین حیطه یسری چیزا هم یاد گرفتم برام تجربه شد، در کل دوست دارم این کار رو. اون خانم که میشناسید دوره خاصی رفته یا بصورت تجربی زیردست بنگاه کار کرده؟ 

خیلی باید سر زبون دار باشه ادم تا بتونه ار پس کار بر بیاد، یه کار مردونه اس تقریبا.  منم فقط با ...

صاحب کار داش ولی ی بنگاه بزرگ بود چنتا خانم و چنتا اقا کار میکردن بهشون اموزش هم داده بودن و کلا بالا شهر بود پرستیژ بالایی داشتن از پذیرایی بگیر تا دکور و تیپ و استایل خودشو همکاراش