2777
2789
عنوان

چیکار کنم!؟؟؟؟

88 بازدید | 12 پست

دعای بازگشت معشوق گرفتم یه ماهه ولی طرف برنگشته دعا نویس گف خودتم باید بری پا پیش بذاری برا اشتی؛بنظرتوم چیکار کنم؟؟؟ برم یا صبر کنم که نتیجه ببینم!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هزینه کردی؟ خب پس چرا گوش نمیدی وقتی میگه خودت باید پا پیش بزاری

ولی خدایی اگ نتیجه داد یا بی نتیجه بود بیا اعلام کن اینقدر مردم دنبال این کارا نرن

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
خیلی هزینه کردی؟ خب پس چرا گوش نمیدی وقتی میگه خودت باید پا پیش بزاری ولی خدایی اگ نتیجه داد یا بی ...

نمیدونم اخه از رو احساسات خودش گف اخه گف مردا غرور دارن برا همین برنمیگردن خودت برو ؛600دادم

نمیدونم اخه از رو احساسات خودش گف اخه گف مردا غرور دارن برا همین برنمیگردن خودت برو ؛600دادم

خیلی زیاد هزینه کردی ، ما ک نمیدونیم بین شماها چی گذشته و اون چرا رفته.. ولی خب میخوای یه تیری پرتاب کن برو سراغش شاید جذبت شد

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

منم توزمان دوستی یبار ولم کرد ورفت اما فایده نداشت دعاگرفتم اثرنکرد متاسفانه

ولی بعدشمع تراپی بعد۲هفته برگشت شمع تراپی بگو برات انجام بدن خیلی خوبه ایشالا برگرده خیلی سخته درک میکنم هرچندبرگرده دلیل رفتنشو یادشم نمیاد،😅من هرچی پرسیدم نمیدونست من ج گناهی کردم ک رفته حتی الان بعد یه بجه هنوز نمیدونه چرااون روز ترکم کرد اما من هنوزیادش میفتم اشکم سرازیرمیشه