2777
2789

قرعه کشی خونگی ثبت‌نام کردم عید پولمو میگیرم می‌خوام باهاش یه کاری راه بندازم لطفاً راهنمایی کنید ممنون 

هیچی☹️

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موتور میتونی بخری اجاره بدی ‌فک کنم ۲ تا بشه خرید . ماهی ۳ حدودا میده ‌ 

میتونی انلاین شاپ بزنی اگر همت داشته باشی از ۱۰ ت تا  بالای ۱۰۰ میلیون ام میتونی دراری ‌ . 

میتونی بری دوره یه چیزی ببینی بعد اموزشش بدی به صورت مجازی و ویدیو هاشو بفروشی 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
هرموتوری 3تون یا دو تاش سه تومان بعد به کی اجاره بدم؟

هرکدوم ۳ حدودا 

به شخص دیگ ‌اگهی میکنی کسی ک وسیله نداره میاد اجاره میکنه باهاش کار میکنه اخر ماها بهت اجاره میده . 

ولی خب پولش میگم چس تومنه رو هم شاید ۶ بشه تهش ۱۰ . با ۵۰ میتونی راحت کار شرو کنی . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

کار آفرینی  و ایجاد کسب و کاری موفق

کسی و کار خودت رو بساز 💪

قابل توجه بانوان،دانشجویان و افرادی که به دنباله کار هستند❌

به صورت تمام وقت

پاره وقت

و نیمه وقت

با گوشی توی دستت از هرجای دنیا یه تجارت نوین آغاز کن

زهرا پورموسوی ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹