سلام دوستان لطفا اگه تجربه این مورد دارین جواب بدین . من چندماهه درگیر فیبروم و پولیپ بودم اخرین پریودیم ۱۸ آذر بود. ک سیکل ۱۰ رفتم سونو واژن گفت فقط یه پولیپ ۶*۱۰ میلی ود کاویته آندومتر فوندوس رحمت هست و ضخامتم۸ بود و تخمدان چپ فولیکول غالب۱۹ و راست هم ۶ تا فولیکول ۸ میلی بود. دکتر گفت این ماه ممکنه باردار شم . خواستم بدونم با این شرایط امکان بارداری هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از مرداد افتادم خون ریزی شدید و دلدرد زیاد کمرم بخصوص تا ۱۲ روز لکه داشتم سونو واژن دادم گفت برو عکس رنگی بگیر ببینم دقیق چیه ک گفتن پولیپ ریز و درشت و کیست و فیبروم هرچه بود دارم حدس زدن ک بارداری بود ک سقط شده و هورمانام قاطی کرده و هرچه بوده فعال شده . قرص فقط دوفاستون دادن و ویتامین گفتن باید عمل شی هی منتظرشدم ک بهتر شم دوماه هم رفتم طب گیاهی ک فقط همون ب دادم رسید و چندماه پریودی ضخامتم پایین اومد و فقط یه پولیپ ریزمونده . ولی خوب میترسم رشد کنه خیلی میترسم براش ک باردار شم باز سقط شه بخاطر این مشکل.چون پولیپ باعث سقط میشه😔
درمان نکردم اقدام کردم برای بارداری عزیزم ، فیبروم مثل ی خال گوشتی داخل رحم ضرری نداره...اگه اندازه اش بزرگ باشه باید برداشته بشه من چهار تا داشتم بزرگترینش دو میلی بود حدودا