2821
2789
عنوان

من خیلی لاغرم

387 بازدید | 23 پست

من خیلی لاغرم مادرشوهرم اینا خیلی مسخرم میکنن 

۴۶ کیلوام 

۱۶۵ قدمه 

بچه هم شیر میدم 

خیلی ناراحتم 😔😔😔😔😔😔

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پودر جنرال تونیک دینه خیلی خوبه فک کنم تو دوران شیردهی هم میشه استفاده کرد ،زینک پلاس هم خوبه با قرص جوانه گندم خارجی من با اینا ده کیلو اضافه کردم

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
منم قد 15 وزنم 68 تازگی ها دیگه نکشیدم ولی می‌خوام شروع کنم قرص لاغری بخورم

مال من البته چاقی محسوب نمیشه من هیکلم خوبه به قول دوستم شبیه مانکنم 😂

ولی خودم لاغر دوست دارم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

منم قدم ۱۶۱ وزنم ۴۰🥲

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»