2777
2789
عنوان

میشه بگید این چیه

133 بازدید | 10 پست

خانوما من ماه قبل 3ٱذر پریود شدمو واین ماه اقدام کردم حالا دیشب بعد رابطه یه رگه خیلی کم خون توترشحم دیدم امروز صبحم که دقیقٲ روز موعدم همین رگه خونی رودیدم توترشحم ودیگه قطع شد وازصبح فقط ترشح بی رنگ وتقریبٲ سفید دارم میشه اگه تجربه شو داشتین بگین این لانه گزینیه یا پریود؟خیلی نگرانم توروخدا جواب بدین

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید زود باشه صبر کن گرمی جات و زعفران نخور یکی دو روز دیگه یا برو ازمایشگاه یا دوباره بی بی چک ...

مرسی گلم شما تاحالا تجربه همچین چیزی روداشتین یا تو آشناهاتون؟

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
خودم دیگه   خوب همه همینند چند روز عقب می اندازند بعد ازمایش معلوم میکنه گاهی اولش لکه بینی هس ...

وای خداکنه آخه امروز دقیقٲ موعدمه میگم شاید پری باشه الکی امیدوارنباشم راستی پای چپم هم درد میکنه توم اینطوری بودی

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊