2777
2789
عنوان

دخترم بی تابی باباشو میکنه

914 بازدید | 36 پست

خانوما شوهرم چند روزه رفته ماموریت شهرستان منو دخترم خونه موندیم الان دخترم همش میگه بابا کِی میاد خیلییییییییی ب شوهرم وابسته س منم بردمش پارک الان باز گریه می‌کنه میگه بابامو میخوام 🤦🏻‍♀️هردفعه ک میره اینجوری میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب سعی کن بازی هایی ک با باباش میکنه توام انجام بدی

مثلا اگه وقتی هس میبرمش بیرون و بستنی میخره یا خوراکی ، توام اینکارو کن 

اگه تو خونه مدام با هم بازی میکنن و می‌خندن توام همینکارو کن 

من بی تو صغیرِ ابنِ حقیرِ ابنِ فقیرم...

بهش بگو بابا گفته اگه مامانمو اذیت نکنی برات فلان چیزو میخرم وقتی شوهرت اومد ی اسباب بازی دستش باشه که چون اذیت نکرده جایزه گرفته 

نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره ...
خب سعی کن بازی هایی ک با باباش میکنه توام انجام بدی مثلا اگه وقتی هس میبرمش بیرون و بستنی میخره یا ...

اینکارو کردم ولی تا باباش نیاد ول کن نیست🤦🏻‍♀️حالا خوابیده ببینم بیدار شد چی میکنه😂

چندسالشه ؟ 

ببرش خانه بازی 

یا ببین تو فامیلاتون کی بچه کوچیک داره که باهاش راحتی این چندروز بگو خانمه با دخترش بیان خونتون با بچت سرش گرم بشه ما بچه بودیم بابام میرفت ماموریت مادرم مارو میبرد خونه خاله عمه دایی عمو یا میگفت اونا بیان ماهم سریع برامون میگذشت 

خدایا شکرت
چندسالشه ؟  ببرش خانه بازی  یا ببین تو فامیلاتون کی بچه کوچیک داره که باهاش راحتی این چن ...

عزیزدلم🥺😍

ن این وروجک همبازی ندارن تو فامیل داداشش قراره دنیا بیاد چند وقت دیگه 😂