2777
2789
عنوان

نمیتونم کسی رو نبخشم

81 بازدید | 5 پست

با یه محبت کوچیک خر میشم و اشتباه های اون فرد رو نادیده میگیرم

حتی اگه هزار دفعه قلبمو شکسته باشه اما یه محبت کوچیک بهم بکنه تمام اشتباهاتشو نادیده میگیرم و  احساس میکنم پر از رفتار های خوبه و یکی باهام خوش رفتار باشه به شدت بهش وابسته و علاقه مند میشم حتی اگه یه کلمه باهام صحبت کنه به شدت بهش علاقه مند میشم

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب فکر میکردم من فقط این مشکلو دارم،

در ضمن به اضافه مواردی که گفتین هم خصلت خوبیه هم بد،

خوبش اینه کینه ای نیستیم راحتر با موضوعات کنار میایم و و کمتر به گذشته فکر میکنم

خصلت بدشم اینه  طرف مقابل مارو دست کم میگیره،

هررر کاری هم میکنم درست نمیشم اصلا،

مثلا پیش اومده طرف در حقم جفا کرده گوشه گیر میشم اما به محضی که بعد هفته ها میاد میگه( عزیزم )سری میدواَم سمتش

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
چه جالب فکر میکردم و فقط این مشکلو دارم، در ضمن به اضافه مواردی که گفتین هم خصلت خوبیه هم بد، خوبش ...

وای

از یه سری ادما متنفرم واسه اینکه خب ازشون خوشم نمیاد ولی همین که بهم نزدیک میشه مهربون میشم بهم یه سلام میده به شدتتتت مهربون میشم باهاش و سخاوتمند ام میشم و هر چی بخواد ازم واسش انجام میدم.

خود شیرین نیستم ولی ناخوداگاه انجام میدم

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...
وای از یه سری ادما متنفرم واسه اینکه خب ازشون خوشم نمیاد ولی همین که بهم نزدیک میشه مهربون میشم بهم ...

این جملتو کاملا و تمام وجودم درک میکنم،

این باعث شده طرف خیلی جاها دست کمم بگیره بخصوص وقتی که خوب ازم استفاده میبره ،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.