2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خیلی درد داره..و لیفت انجام بدی بعدا نمیتونی عمل کنی چون بافت بینی رو از بین میبره

بنظرم انجام نده، فیلمشم تو‌گوگل سرچ کنی میاره ک چقدر دردناکه

منم یه مدت تو نخش بودم ولی یه عالمه درموردش تحقیق کردم پشیمون شدم

میگن خیلی درد داره..و لیفت انجام بدی بعدا نمیتونی عمل کنی چون بافت بینی رو از بین میبره بنظرم انجام ...

میخاستم برای عقدم لیفت کنم بعدش عمل کنم🥲

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
و اگه خیلی مصممی از کسی که لیفت انجام داده بپرس چون من پرسیدم میگفتن دردش افتضاحه و همیشه باهاته

توی اطرافیان کسی رو نداریم که لیفت انجام داده باشه

از یه دکتر زیبایی هم پرسیدم گفتن عمل انجام بدی بهتره 

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
عقدت کی هست؟  برای من موقع عقد دعا میکنی به ارزوم برسم☹☹

بهمن یا اسفند

چشم عزیزم

میخاستم برای عقدم لیفت کنم بعدش عمل کنم🥲

پس قصدت عمل اصلا اصلا انجام نده..چون باقت بینی تو از بین میبره و دکترای خیلی کمی حاظرن همچین عملی انجام بدن، که اونام هزینه عملو‌خیلی گرون میگیرن

خب از چسب لیف استفاده کن..منکه هرروز از چشب لیفت استفاده میکنم😐قرار تابستون عمل کنم

پس قصدت عمل اصلا اصلا انجام نده..چون باقت بینی تو از بین میبره و دکترای خیلی کمی حاظرن همچین عملی ان ...

چسب استفاده میکنم ولی مشخصه😂😭