2777
2789
عنوان

خالی شدن باتری نشانه هک شدنه؟؟

188 بازدید | 18 پست

باتری گوشیم ۱۰۰ درصده..استفاده میکنم میشه ۹۶ یهو دوباره میشه ۱۰۰

یا ۲۰ درصده یهو صبح میبینم خاموشه با اینک بش دست نزدم

یا دست نزدم از ۱۰۰ میرسه ۷۰ درصد

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الزاما. یا باتری گوشیت خراب شده یا اینکه گوشیت ویروسی شده. جدیدا برنامه خاصی نصب نکردی یا فایلی چیزی دانلود نکردی که بعد از اون اینطوری شده باشه؟ وقتی یکم با گوشیت کار میکنی به پشت گوشیت که دست میزنی احساس نمیکنی که داغه و دماش بالا و پایین میشه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

نشانه خراب شدن باتری می‌باشد🚶🏻‍♀️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

داغ نمیشه نه..اره چند تا لینک زدم..

لینک زدی یعنی چیزی دانلود کردی یا فقط از اون سایته بازدید کردی؟ بعد اونا اینطوری شد یا قبلشم بود؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
لینک زدی یعنی چیزی دانلود کردی یا فقط از اون سایته بازدید کردی؟ بعد اونا اینطوری شد یا قبلشم بود؟

تو تلگرام بود..اره بعد اونا اینطوری شد..تلگرامم دیلیت اکانت زدم ولی نمیدونم باز

تو تلگرام بود..اره بعد اونا اینطوری شد..تلگرامم دیلیت اکانت زدم ولی نمیدونم باز

خب پس شاید لینک ها الوده بودن ولی به یه موبایلی نشون بده اول ویروس یابی کنه بعدم باتری رو بررسی کنه. اگر از اون لینک ها چیزی دانلود کردی پاکشون کن

خب پس شاید لینک ها الوده بودن ولی به یه موبایلی نشون بده اول ویروس یابی کنه بعدم باتری رو بررسی کنه. ...

بیرون نبرم بازگشت به کارخونه بزنم اوکی میشه؟ بعد با بازگشت به کارخونه اکانت مثلا واتساپ پاک نمیشه..اونارم پاک کنم دوباره بزنم یا نیاز نیست؟

بیرون نبرم بازگشت به کارخونه بزنم اوکی میشه؟ بعد با بازگشت به کارخونه اکانت مثلا واتساپ پاک نمیشه..ا ...

با بازگشت به کارخونه شاید مشکل ویروسی حل بشه ولی اگر مشکلش باتری باشه که حل نمیشه اینطوری الکی کلی اطلاعات گوشیت پاک میشه و دردسره. تازه شاید روی هک جواب نده اینو مطمئن نیستم. شایدم گوشیت نیاز به اپدیت داشته باشه که من توصیه نمیکنم خودت انجام بدی اگر لازم بود بده بیرون انجام بده چون یهو همه چیز میریزه بهم با اینکار و بدتر میشه. کاش اکانت تلگرامت رو پاک نمیکردی و اول نشست های فعال تلگرامت رو چک میکردی. واتساپ خود برنامش پاک میشه ولی اکانت کاربریت حذف نمیشه البته اگر پشتیبان گیری نکرده باشی ازش پیامات و اینا پاک میشه. بنظر من اول اون فایل هایی که از اون لینک ها دانلود کردی رو کامل پاک کن بعد گوشیت باید یه قسمت مراقب دستگاه داشته باشه پیداش کن و از قسمت امنیت گوشیت رو یه اسکن کن بعدش اگر زد ایمن، گوشیت رو یه ری استارت کن. بعد شارژ که میکنی تا ۸۰ یا ۹۰ بیشتر نذار شارژ بشه و برنامه های فعال پس زمینه رو هم ببند همیشه. اگر درست نشد دیگه ببر بیرون ویروس یابی کنه یا بذاره توی دستگاه ببینه باتریش سالمه یا نه بعد دیگه ببین چه راهنمایی میکنه

با بازگشت به کارخونه شاید مشکل ویروسی حل بشه ولی اگر مشکلش باتری باشه که حل نمیشه اینطوری الکی کلی ا ...

وای خیلی دمت گرم❤❤❤نشست فعال نداشت چک کنم ولی devices چک کردم فقط خودم بودم