2777
2789
عنوان

قند شکن! بیاید

115 بازدید | 13 پست

عاقا کار. واجب دارم قند شکن خوب چی دارین؟ توروخدا:))

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است ! من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است...!🇮🇷❤️‍🔥🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قند شکن میخوای من بدبخت اشتباهی ت لگرام حذف کردم از دیشب چشام کور شده از بس گریه کردم نتونستم هم نصب کن کلا بالا نمیاد و کد نمیده همه چیزم هم اونجا بود

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
تو قند شکن میخوای من بدبخت اشتباهی ت لگرام حذف کردم از دیشب چشام کور شده از بس گریه کردم نتونستم هم ...

واییی آرههه دقیقااا 

من فک کردم فقط واسه من پیامش نمیاد😑

خدا دوباره شمارو سرپا می‌کنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (:
تو قند شکن میخوای من بدبخت اشتباهی ت لگرام حذف کردم از دیشب چشام کور شده از بس گریه کردم نتونستم هم ...

وای وای چه بد برو بده بیرون یه جوری برات وصل کنه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است ! من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است...!🇮🇷❤️‍🔥🙂
وای وای چه بد برو بده بیرون یه جوری برات وصل کنه

همه چیزم توی همون لعنتی دیشب نمیدونم چرا چشتن کور شو اشتباهی حذف کردم الان مث چی گیر کردم تو گل

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
واییی آرههه دقیقااا  من فک کردم فقط واسه من پیامش نمیاد😑

تو چیکار کردی من ک از دیشب تا صبح درگیر بودم دیگه گفتم برا به درک پشت کنکوری هم هستم کل پی دی اف هام اونجاس امروز فقط غصه خوردم درس هام رو باز نکردم بخونم 

تو چیکار کردی من ک از دیشب تا صبح درگیر بودم دیگه گفتم برا به درک پشت کنکوری هم هستم کل پی دی اف هام ...

هیچ کاری نکردم دیگه 

ولی خیلیی ناراحت شدم🥲

من یه چنل مهم داشتم که باید کلیپ ها و پست هایی که میذاشت میدیدم 

انقد بد شانس بودم که دیگه اون نسخه ی تلمم پیدا نکردم🥲

هیچ کاری نکردم دیگه  ولی خیلیی ناراحت شدم🥲 من یه چنل مهم داشتم که باید کلیپ ها و پست هایی که ...

من کل پی دی اف هایی ک خریدم اونجاس همشون پاک شد نمیدونی از بس گریه کردم صبح بیدار شدم تب خال زده لبم

من کل پی دی اف هایی ک خریدم اونجاس همشون پاک شد نمیدونی از بس گریه کردم صبح بیدار شدم تب خال زده لبم

وایی عزیزم با گریه مشکل درست نمیشه ک 

تو تایم های مختلف امتحان کن انشالله که اوکی میشه