2777
2789

موثر هست نیست لطفا کسی که استفاده کرده نظرشو بگه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
من استفاده کردم . روی حجم مژه هام اثر نداشت اما خب حس میکنم مژه هام بلند تر شدن 

چندوقت استفاده کردین تا تاثیرشو متوجه شدین؟

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه نفر دیدم  البته ارایشگر مژه هاشم بلند بود ازش پرسیدم گفت سریتا یه ارایشگاه دیگه رفتم همینو گفتن خودم یه بلاگر رو دیدم از هر دوتاش استفاده می‌کرد هم ابرو هم مژه خیلی خوب جواب داده بود

با نظرتون الان بگیرم تا عید تاثیرش مشخصه؟

اره عالیه من ی مدت زدم همه پرسیدن چکار کردی خواعرمم میزنه همه فک میکنن کاشته 

البته باید تا اخر عمرت ایتفاده کنی فک کنم ولی کمتر چون تا قطع کنی برمیگرده

اره از الان بزنی تا عید خوب میشه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اره عالیه من ی مدت زدم همه پرسیدن چکار کردی خواعرمم میزنه همه فک میکنن کاشته  البته باید تا اخ ...

ممنونم که نظرت رو گفتی 🌸 کاش طوری باشه بعداز کم کردن مصرف آهسته آهسته بشه قطع کرد 

ممنونم که نظرت رو گفتی 🌸 کاش طوری باشه بعداز کم کردن مصرف آهسته آهسته بشه قطع کرد 

فدات

شاید اگه خیلی اهسته قطع کنی برنگرده رو خودشم همینو نوشته

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش