2777
2789
عنوان

خوردن گردو به تنهایی در بارداری باعث بیش فعالی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 25782 بازدید | 21 پست
خدایا کی میشه منم این ۲۸ هفتم بشه هشت هفته و آخر تمومشه و بدنیا بیارمش 🥺🥺

میشه عزیزم صبور باش از دوران بارداریت لذت ببر 😘

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کندر رو میدونم آخه تو سایت دکتر سلام بود 

نه هیچی نمیشه خیالت راحت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن جاش تنگه دیگ تکون ک میخوره اذیت میکنه منم هفته ۲۴ هسم گاهی بعضی روزا بیشتره گاهی کمتر دیگ ...

آره موقع تکون خوردن بعضی وقتا درد داره ،

ان شاالله عزیزم هر دو مون به سلامتی فارغ شیم شما بچه چندمه ؟؟؟،خودمم بارداری سختی دارم .ان شالله اگه لایق باشم دعات میکنم

آره موقع تکون خوردن بعضی وقتا درد داره ، ان شاالله عزیزم هر دو مون به سلامتی فارغ شیم شما بچه چندمه ...

من‌اولی قبلش دوتا سقط داشتم ک یکی کورتاژ شدم

الانم استراحت کامل دارم از اول وهرشب امپول شکمی و هفته ای یکی امپول دیگ و شیاف وقرص و دارو ازیه ورم دیابت وروزی چهار مرتبه انسولین

تا۴/۵ماه ک وباروحشتناک و کاهش‌ وزن۷-۸کیلویی

خدا خودش به همه باردارها مخصوصا اونای ک خاصه شرایطشون کمک کنه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ن بابا اون کندره

مامان عزیز سلام. لطف میکنید ۱۰ دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه پایان نامه ی روانشناسی من رو تکمیل بفرمایید ‌‌‌؟

کمک بزرگی به من میشه.

اگر مایل هستید، این لینک رو باز کنید 🙏🏼❤️

لطفا لینک رو توی مرورگر کروم گوشی باز کنید.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1FrwdnZ9yMSWv518FT2RPMWvwph8OKUxNspHeKMO9xlHG_A/viewform?

من‌اولی قبلش دوتا سقط داشتم ک یکی کورتاژ شدم الانم استراحت کامل دارم از اول وهرشب امپول شکمی ...

مامان عزیز سلام. لطف میکنید ۱۰ دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه پایان نامه ی روانشناسی من رو تکمیل بفرمایید ‌‌‌؟

کمک بزرگی به من میشه.

اگر مایل هستید، این لینک رو باز کنید 🙏🏼❤️

لطفا لینک رو توی مرورگر کروم گوشی باز کنید.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1FrwdnZ9yMSWv518FT2RPMWvwph8OKUxNspHeKMO9xlHG_A/viewform?