2777
2789
عنوان

چالش جذب پول و ثروت+نتیجه خودم😁💕

2792 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من تقریبا یه ماه پیش تو چالش جذب پول شرکت کردم یه دوره پانزده روزه بود برا من ک خییییلی نتیجه داشت😁 روز سومش بودم مامان و بابام برام یه انگشتر خریدن 

در کل بخوام بگم نتیجه های ریز و درشت زیادی داشتم الانم باز میخوام شرکت کنم ماه پیش هزینه اش ۱۰۰ تومن بود من دوره قبلی بودم یه کد دارم با همون هزینه قبلی میتونم شرکت کنم شمام بخوایین میتونم کد رو بهتون بدم ولی فقط ۱۰ نفر میتونن از کد  استفاده کنن😑

خواهشا نیایین نگین تبلیغه😐خودم شرکت کردم برا همین گفتم شمام شرکت کنین اونایی ک حس همسویی دارن با این چالش شرکت کنن بهتره 

نمیدونم چی بنویسم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر و مادرتون براتون هدیه خریدن بعد میگید جذب ثروت::|

خب این ثروت انگار از جیب خودتون به جیب خودتون اومده:|

هروقت از جای دیگه رسید میشه گفت موفیقیت😬

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
عزیزم پدر و مادرتون براتون هدیه خریدن بعد میگید جذب ثروت::| خب این ثروت انگار از جیب خودتون به جیب ...

ن عزیزم خودم نوشتم برام بخرن کلا مثه بازی فراوانی میمونه جذب و اینارو بدونی میفهمی چی میگم

نمیدونم چی بنویسم  
۱۰۰ تومن اگه داشتم....

یه ۱۰۰ تومن میدی چندین برابرش بهتون برمیگرده 😁

شاید این تاپیک یه نشونه باشه برا ۱۰۰ تومنی ک قراره داشته باشی

نمیدونم چی بنویسم  
اسی تو ذهنم دقیقا شروع بازی فراوانی استرهیکس بود  من الانم دارم هرروز سابلیمینال جذب ثروت گوش ...

هه چه خوب😍

منم امروز بعد چند روز تلگرامم وصل شد پیام دوره رو دیدم گفتم دیگه شرکت کنم 

نمیدونم چی بنویسم