2777
2789
عنوان

جوش صورت

67 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خیلی ناراحتم صورتم مستعده جوشه و دکتر گفته بیشترین دلیلش هورمونیه اوایل قرصا رو میخوردم خوب بود ولی باز چند روزع صورتم داره جوش میزنه و اینکه به خاطر جوشایی که از قدیم داشتم همه صورتم پر از چاله چولش 

اگه راهکاری دارین لطفا بهم بگین هم برای جوش و مخصوصا جای جوش که گود میشه ممنونم🙂

منم صورتم مختلطه میسلار میزنم بینیم جوش میزنه  فیس واش میزنم دور دهنم خشک میشه گون هام پوسته پوسته میشه 

نمیدونم چی کار کنم 

جدیدا دوتا جوش هم رو گونم دراومده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.. آزمایش کامل دادم سونوگرافی همه چی سالمه سالمم نمیدونم چرا اینقدر ...

آره واقعا خیلی سخته 

پام شب چله با ابجوش سوخت اندازه یه بند انگشت تاول زد و اینا بعد به شوهرم گفتم پماد سوختگی بگیر لکش نمونده اونم برگشت گفت صورتت پر از قرمزی و ..اون که چیزی نیست دیده هم نمیشه خیلی ناراحت شدم

منم صورتم مختلطه میسلار میزنم بینیم جوش میزنه  فیس واش میزنم دور دهنم خشک میشه گون هام پوسته پو ...

به نظر جوش و جای جوش یه معظله من که تا الان نتونستم یه راه کار پیدا کنم که پوستم خوب بشه

آره واقعا خیلی سخته  پام شب چله با ابجوش سوخت اندازه یه بند انگشت تاول زد و اینا بعد به شوهرم ...

💔💔💔💔💔

خودت اهمیت بده به این مسائل بیشتر آقایون متاسفانه درکی ندارن تو این جور چیزا برا جای جوشی هم که گود شده لیزر جوابه من یکی از دوستام جای ابله داشت رفت به جای خوب لیزر چند جلسه رفع شد