2777
2789
عنوان

کوبیده ها بیرون چین واقعا؟ اه حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 78 پست
یه دستورکوبیده مشتی لطف کن.کوبیده بیرون خیلی ابدارو خوشمزه هست ما گوشت میزنیم خشکه زیاد دلنشین نیست

به خدا اگه بدونم😂همسرم بود میپرسیدم ازش ولی نیست 

من انجام نمیدم این کارا رو همسرم انجام میده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه از جای معروفی هم گرفت منم قبلن سربارداریم همیشه میگرفتم. باورت میشه تنها جای مورد اعتماد من بود

یاااا خداااا اینکه معروف بود اینطوری بود وای به حال جاهای دیگه، من که دیگه بمیرم از بیرون غذا نمیگیرم. 

یاااا خداااا اینکه معروف بود اینطوری بود وای به حال جاهای دیگه، من که دیگه بمیرم از بیرون غذا نمیگیر ...

منم زده شدم ازشون. میگم هیچ وقت سوپ نگیرم. ماخودمون براسوپ کلی تک تک موادشون میشوریم دستامونو میشوریم خورد میکنیم. بنظرت اوناهم مثل ما رعایت میکنن؟ اصلا. حالا شاید خیلیاشونم تمیز باشن ولی من دیگه اعتماد ندارم

منم زده شدم ازشون. میگم هیچ وقت سوپ نگیرم. ماخودمون براسوپ کلی تک تک موادشون میشوریم دستامونو میشوری ...

دقیقا همینو بگو عزیزم، خودشون که نمیخورن، برای مردمه دیگه هر جور درست کنن، برای خودشونو خیلی خوب درست میکنن

من تاحالا ازبیرون نخریدم همیشه خودم درست میکنم عالی میشه واقعا براهمین این یکی برام حال بهم زن بود

اره شوهرم میگه فقط بیرون جوجه بخور باز بهتر از کبابه چون اصلآ مشخص نیس چیه