2777
2789

من شوهرم خیانت کرد بهن بعده بیست سال منم جدا شدم چهارتان بچه دارم الان یک ساله جدا شدم تو این یک سال نزاشته راحت زندگی کنم همش اومده گفته کمکم کن کنارم باش این زنه رو ردش کنم اون زنه سیغه کرده اروده ولی پیش بچه هام نیست جای دیگه است شوهرم رفته حتی خودشو عقیم کرده که بچه دار نشه همشم میگه ردش میکنم من دیگه سه روز پیش بهش گفتم نمیخوام باهاش زندگی کنم بره پی زندگیش چون طاقت نداشتم ببینم این وضعیتو به نظرتون اون زنه میمونه یا میزاره میره دیگه میدونه بچه دارم نمیشه

اگه میخاستی برگردی چرا طلاق گرفتی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

🙄🤔😳😳😵🥴

نمی دونم چی بگم 

درخواست دوستی ندین، به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد  که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم از یه جا دوبار گزیده نمیشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
ساده گیرت آورده شاید چون باید ردش کنه بره اونو کلا ولش کنه زن صیغه رو

منم کلا ولش کردم گفتم میخوام شوهر کنم برو با همونی که بهم خیانت کردی زندگی کن