2777
2789
عنوان

کدبانو های همه فن حریف

159 بازدید | 8 پست

سلام خوبین

بچه ها فردا ۱۵ نفر مهمون دارم می‌خوام ماهیچه و گردن بپزم! روش پختش مثل چلو گوشته دیگه؟ سیر نمی‌زنم چون دوست نداریم میشه از تزیین و دورچین و سروش توضیح بدین و اینکه شما ماهیچه و گردن و چ جوری می‌پزین😢😢



یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل چلوگوشت درمیارم، رب خونگی کم میزنم، زرد چوبه و فلفل سیاه و برگ بو  و دارچین، اب کم میریزم، فلفل دلمه ای رنده میکنم کم در حد عطر دادن بهش، سیر و پیازم که حتما میزنم، بعد چهار ساعت پخت چون ابش دیگه خیلی کم شده زعفرون دم کرده میریزم روش و سرو میکنم، اکثرا زیر برنج میکشم

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️
اخه نمیخوام شوید و باقالی بزنم میترسم مهمون هام خوششون نیاد. برنج سفید زعفرون میزنم

ربطی نداره 

برنجش که جدا میپزی 

البته بنظر من دو نوع برنج بپز نصف شوید باقالی نصف زعفرانی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792