2777
2789
عنوان

به نظرتون صدای چیه این موقع شب؟

219 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ما با همسایه بالاییمون رابطمون به هم خورده بخاطر سر و صدای زیادی که داشتن بعد اینا لج کردن.بد تر سر و صدا میکنن.بعضی وقتا هم خانومه با بچه هاش میرن جایی و شوهرش خونه میمونه و سر و صدا میکنه.حالا یه وقتایی که همشون نیستن خونه یه صدایی مثل سنگ کوچیک که به سرامیک بخوره از تو آشپز خونه میاد و اینکه صدا دائم نیست مثلا صدای ما میاد یا ظرف میذاریم تو آشپز خونه قطع میشه....احتمال اینکه کسی رو خونه بذارن کمه یعنی میشه اسباب بازی یا چیزی رو رو سقف بذارن؟خیلی دلم میخواد منم سرکارشون بذارم چون جون به لب شدم اما نمیدونم چطوری.اونا خیلی زرنگ و تیز هستن ولی من.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال همسایه داشتيم خونه نبودن حموم بودم از خونه شون صدا جارو برقی اومد حالا جارو برقی ندارن هاک ...

بخدا....بخدا....توهم نیست....میاد صداش....اینا عادت دارن بعضی وقتا سنگ ریز میزنن تو آشپز خونه اونم زمانی که صدای ما نمیاد....حالا وقتی نیستن یعنی چی گذاشتن اونجا....

خیلی رو اعصابن....خدا فقط نگذره....اتفاقا اینطوری صدای ریز تو سکوت خیلی بدتره....

ما هم گرفتاریم .هم بالا هم پایین .بچه های ۶و۷ ساله دارن .همیشه خدا انگار بنایی میکنن انقدر سروصداست 

بخدا....بخدا....توهم نیست....میاد صداش....اینا عادت دارن بعضی وقتا سنگ ریز میزنن تو آشپز خونه اونم ز ...

بگم کار اجنه س اعتقاد دارین؟ 😂من خودم زهر ترک میشم حتی با فکر بهش 

دعام کنین 🥺👑
ما هم گرفتاریم .هم بالا هم پایین .بچه های ۶و۷ ساله دارن .همیشه خدا انگار بنایی میکنن انقدر سروصداست& ...

من واقعا ازشون نمی گذرم.کلا زندگی من تحت تاثیر قرار گرفته....عصبی شدم و دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم چون هر دقیقه میره جلو در این و اون و غیبت و دروغ پشت سر ما....رفتار بقیه هم‌کلا عوض کردن چون پشت سرمون دروغ میگن....من فقط سکوت کردم

بگم کار اجنه س اعتقاد دارین؟ 😂من خودم زهر ترک میشم حتی با فکر بهش 

نه اجنه نیست....یه چیز مثل دستگاهه فکر کنم...چون تا الان داشت میزد اینا اومدن صدای همشون هم از تو پارکینگ اومد رفتن خونشون چند ثانیه بعد قطع شد