2777
2789
عنوان

کاشکی همه مثل من بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
بله ابجی در خدمتم اگه اطلاعاتم برسه

درسته شما مجردی ولی میخوام بدونم واقعا اکثر مردا هوسبازن یعنی اگه یه زن با پوشش بد ببینن یا مثلا فیلمای مورد دار ببینن به راحتی تحریک میشن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته شما مجردی ولی میخوام بدونم واقعا اکثر مردا هوسبازن یعنی اگه یه زن با پوشش بد ببینن یا مثلا فیل ...

احتمالا میشن چون توی ذات ادمهاست میگم شما هم مث خواهرمی منم چند سال پیشا براحتی تحریک میشدم ولی خو فقط با فیلم یکم تحریک میشدم ولی حداقل نودو نه درصد اقایون براحتی تحریک میشن و کنترلشونو از دست میدن نود درصد خانمها وقتی تحریک میشن قلبشون تحریک میشه ولی برا مردها چیز دیگه تحریک میشه توی گوگل خوندم

حتی وقتی عاشق یکی دیگه باشن؟

اره احتمالش هست تحریک بشن ولی اگه فیلم یا همون خانم بدحجاب هم ببینن یاد عشقشون میافتن برا من اتفاق نیافتاده فیلم رو از خدا پنهون نیست من تحریکم میشدم یاد عشقم میافتادم در حالیکه تا حالا رابطه ایی هم نداشتم،،ولی خو ادم با ادم فرق داره ادم درستش اگه دلش پر باشه از عشق نگاه هم نمیکنه نه به فیلم و نه به هیچ شخص دیگه ایی ولی الان زمانه ی بدی شده اکثرا هزاران بار رابطه داشتن متاسفانه برا همین دیگه بفکر ازدواج نیستن

اره احتمالش هست تحریک بشن ولی اگه فیلم یا همون خانم بدحجاب هم ببینن یاد عشقشون میافتن برا من اتفاق ن ...

اره درست میگین و البته اینم هست ادم تا وقتی مجرده فکرش به همه جا سرک میکشه ولی تو متاهلی انگار چهارچوب داری 

ان شالله بهترین دختر دنیا قسمتت میشه برادرم دیر و زودش مهم نییس مهم عشق و وفاداری و آرامش کنار همدیگست

اره درست میگین و البته اینم هست ادم تا وقتی مجرده فکرش به همه جا سرک میکشه ولی تو متاهلی انگار چهارچ ...

ممنونم ابجی ولی دلم خیلی بد شکسته و متاسفانه فک کنم جادو شدم حرفتون هم صحیح هستش شبتون بخیر و عشقتون به هم پایدار باشه انشاءلله خواهرم🙏🏼

چجوری بزارم لیست حذف بلد نیستم؟؟ میخواین پاک کنیم پیامامونو

پاک نمیشه ولی ساعته ده صبح میتونید بزارید لیست حذف از کاربرها سوال کنید میگن مثلا توی یه تاپیکی برید ازشون سوال کنید اگه هم پاک نشد فدای سرتون خواهرم بد من شاید بدرد یکی خورد شبتون بخیر🌹🙏🏼