2777
2789
عنوان

کاشکی همه مثل من بودن

271 بازدید | 25 پست

با اینکه تو مجردیم خیلی دوست پسر بازی کردم و همیشه فکر میکردم چقد سخته متعهد بودن و اینکه ادم تا اخر عمرش یکیو بخواد و دوست داشته باشه یه جورایی برام غیرقابل باور بود و همش میگفتم نکنه یوقت یکی دیگرو ببینم خوشم بیاد ولی بعد از ازدواجم انقد عاشقانه و وفادارانه پای زندگی و همسرم هستم الان نزدیک ده سال میگذره و هر روز علاقم بیشتر شده و عاشقترم و هیچوووقت نشده یه مرد دیگه دلمو بلرزونه انقد برای خودم ممنوع کردم و کنترل کردم وااااقعا اینو مطمئن باشین خانما آقایون کنترل غریزه و رفتارای ادم فقط فقط‌ دست خودشه انقد اینو عادی سازی نکنین که مثلا مرده تنوع طلبه یا مثلا زنه شوهرش زشته حق داره اینا هییییچ ربطی نداره فقط ادم باید کنترل کنه و ممنوع بدونه ما انسان ها واااقعا قدرت زیادی داریم به هرچیزی پر و بال بدیم همونو رشدمیدیم امیدوارم همه آقایون و خانما این حس قشنگ متعهد بودن و وفادار بودن رو داشته باشن..

متاسفانه رسانه و جامعه خیلی جاها تاثیر مخربی روی زندگیا داشته ولی اینو بدونین ما ادما واقعا همونی میشیم که میخوایم و بهش پرو بال میدیم

داري درست ميگيا فقط بد گفتي يكم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاشو بد گفتم؟؟؟    

بخش اولشو😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خو اونهایی که دورهاشونو زدن سیرن می خوان دور کجا بگردن اقایی که ده سال مثلا دورهاش رو زده می خواد بع ...

نه عزیزم اصلا اصللااااا ربطی نداره یعنی اصلا خیانت قانون خاص و مشخصی نداره این فقط کنترل کردن و پرو بال دادنه هرچی زن خیانتکار اطرافم دیدم اینایی بودن که آزادی زیادتری تو مجردی داشتن

نه عزیزم اصلا اصللااااا ربطی نداره یعنی اصلا خیانت قانون خاص و مشخصی نداره این فقط کنترل کردن و پرو ...

میدونی ابجی یکیو دوست داشتم هنوز هم نتونستم فراموش کنم همینطوری بود انگار ولی خودم تا سی سی و یک والله کنترل چشامو نداشتم نگاه میکردم شاید یکم دلم میریخت ولی فقط همین ولی دلم خیلی بدهستش تا یکیو دوست نداشته باشم اصلا حسی به هیچ چیه جنس مخالف ندارم اینایی که خیانت میکنن نمیدونم چشونه فقط دعا کنید خدا ادمو به حال خودش نگذاره همین🙏🏼

میدونی ابجی یکیو دوست داشتم هنوز هم نتونستم فراموش کنم همینطوری بود انگار ولی خودم تا سی سی و یک وال ...

اره واقعا الهی آمین 

ان شالله آدمی که لایق‌قلب مهربونته سرراهت قرار بگیره

اره واقعا الهی آمین  ان شالله آدمی که لایق‌قلب مهربونته سرراهت قرار بگیره

ممنونم ابجی انشاءلله زندگیتون همیشه سرشار از شادی و عشقتون تا اخر عمرتون همینجور پایدار و خوش باقی بمونه😊🙏🏼