2777
2789
عنوان

فیلم خاتون چرا انقدر ضعیف بود🔫😐

9985 بازدید | 159 پست

تو اینستا یه تیکشو دیدم مشتاق شدم گفتم دو قسمتشو ببینم 

فاجعه بود 

حیف بشه واقعا اشکان خطیبی عالی توی نقشش غرق شده بود ولی نگار جواهریان اصلا ارتباطی با شخصیتش نداشت و احساساتش خیلی فیک بود اینهمه خرج فیلم میکنن اخرش با یه انتخاب مسخره خراب میشه

فیلمای خارجی خیلی روی انتخاب کاپل وقت میزارن تو خاتون اصلا اشکان خطیبی به نگار جواهریان نمیومد 

دقت کردید فیلمای نمایش خانگی دارن افت میکنن🙄

اصلا ارزش اشکانو نداشت نکبت:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکان خطیبی ک لامصب حرف نداشت عاااآالی تو فیلم 

عاشق نگارم واقعا 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
اصلااااا واقعااا  کاش یه شخصیت زن جذابتری انتخاب میکردن

موافقم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم چند قسمت اولش رو دیدم اینقدر از بازی بد و نقش بی روح نگار جواهریان هرسری حرص می‌خوردم که سردرد میشدم...

فکر میکرد آسمون باز شده خودش افتاده زمین.اونهمه شوهرش رو تحقیر میکرد درصورتیکه اون براش همه کار کرد خودش خیلی گند اخلاق بود و اخم و تخم میکرد به ابراز علاقه ش...باز حرصم درومد.اه

لعنتی سریال خاتون بهترین سریالی که دیدمممم وای شیرزاد خیلی هاتههههههه،رو اشکان اونجا کراش زدممممممم

منم همون بخاطر شیرزاد و کارکتر جذابش گفتم ببینم که توی اوج تصمیم گرفتم دیگه نبینم 

خیلی خفن و هات بود

منم چند قسمت اولش رو دیدم اینقدر از بازی بد و نقش بی روح نگار جواهریان هرسری حرص می‌خوردم که سردرد م ...

خیلی ضایع بود

واقعا پی بردم بخاطر پارتی بازی به طرف نقش میدن