2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم،اگه مادرشوهرت باهات خوب برخورد میکنه لطفا توهم برو خونشون...ولی نه خیلی کار کن نه خیلی بشین یه جا ک فکر نکنن وظیفته یا فک نکنن خیلی تنبلی...هیچ وقتم پشت سر کسی حرف نزن مثلا خواهرشوهر و جاری و اینا یا کسی حرف زد تو فقط گوش بده🚶🏼‍♀️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

خانواده شوهرم خوبن....تجربه من از ۷ سال زندگیم برات اینه که عروس هرچقدر هم که خوب باش باز هم برای خانواده شوهر حکم غریبه رو داره پس زیادی صمیمی نشو خصوصا با جاری جماعت...همیشه سعی کن شنونده باشی و جوابت آره والله و چی بگم و...اینا باش....زیادی کار نکن که عادت بشه خصوصا زمانی که جاری ها هستن...چون یاد میگیرن اونا بشینن تو کار کنی....احترام خانواده شو نگه دار

خدایا شکرت

نمون خونشون

صمیمی نشو بذار شش سال بگذره بعد دیدی خیلی عالین اون‌موقع صمیمی شو

خانم فلان‌اقا فلان لقب بده

با شوهر خواهرشوهر کلا زیاد مخاطب نشو

معمولا مستعدن حرف دربیارن

‌ ‌  ‌

همیشه به خصوص در حضور مادر شوهر به وضعیت شوهرتان برسید.

در حضور او به پسرش احترام بگذارید و این را بدانید که با اولین بی احترامی به شوهر، آن هم در حضور مادر شوهر،به او نشان دادید که اختلاف دارید و به او اجازه دادید که در زندگی خصوصی‌تان دخالت کند.

در حضور او از شوهرتان بدگویی نکنید.

همواره مراقب هزینه هایی که صرف زندگی، لباس، و وسایل آرایش خود می‌کنید باشید.لازم نیست دیگران از هزینه‌های کوچک زندگی شما باخبر شوند. با این کار شما به اختلافات خانوادگی دامن می‌زنید.

باتشکر😂🚶🏼‍♀️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
عزیزم،اگه مادرشوهرت باهات خوب برخورد میکنه لطفا توهم برو خونشون...ولی نه خیلی کار کن نه خیلی بشین یه ...

مادرشوهرم برخوردش خیلی خوبههه 

اره در حد ظرف شستن و سفره جمع کردن