2777
2789

شنبه گذشته گوش درد شدید داشتم رفتم دکتر دارو داد و سه شنبه شستشو داد 

الان دردش بهتره فقط کیپه هنوز 

ولی از همون شب یه سردردی دارم وحشتناک و یه سرررره یعنی حتی ۱دقیقه هم ولم نمیکنه 

اونقدر دردش بده که تا تکون بخورم حس میکنم مغزم تکون میخوره تو سرم و دلم میخوات از ته وجودم جیغ بکشم یه سره دراز کشیدم جرات ندارم حرکت کنم 

بچه ها من تو اقدامم ۵ روزم به موعدم مونده دکتر رفتم ولی چون تو اقدامم گفت نمیتونیم انتی بیوتیک بدیم و دستمون باز نیست برای درمان و دارو دادن 

دارم میمیرم دارم دیوونه میشم😭

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اقداموفعلابیخیال شوخب سلامتیت مهم تره یروداروی قوی برات بنویسن

شوهرم میگه فقط فردا بشه ببین میبرمت دکتر و میگم کلی انتی بیوتیک و آمپول اینا برات بنویسن 

به خدا در حالت دراز کشیدنم به شدت درد میکنه حتی نمیتونم اینور اونور شم

شوهرم میگه فقط فردا بشه ببین میبرمت دکتر و میگم کلی انتی بیوتیک و آمپول اینا برات بنویسن  به خ ...

حتمابرودکترعزیزم انشالاکه بهتربشی هیچ چیزی ارزش نداره دردبکشیواذیت بشی من جات بودم همین امشب میرفتم دکتر

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
شوهرم میگه فقط فردا بشه ببین میبرمت دکتر و میگم کلی انتی بیوتیک و آمپول اینا برات بنویسن  به خ ...

خواهر منم همیجور بود گوشاش کانل کیپ گرفته بود و صدا نمیشنید یکی از آشناها یه روش سنتی بهش گفت انجام داد الان خیییلی خداروشکر بهتره اگا انجام میدی تابگم چون طولانیه حوصلم نمیشه بنویسم 

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
آره عزیزم ممنونت میشم

نگا عزیزم سه تا حبه سیر با رنده کوچیک نرمش کن بعد بزار رو گاز یه کم تفتش بده بعد یه قاشق غذا خوری روغن زیتون فرقی نمیکنه خوراکی یا مالشی باشه بریز روش یه کن قاطیش کن دیگه خاموش کن زیرشو 

چن دیقه تو همون حالت باشه بعد صافش کن با قطره چکون روزی دوبار بریز چن قطره تو گوشت کن 

بهت قول میدم دوروزه خوب میشی 

نگا عزیزم سه تا حبه سیر با رنده کوچیک نرمش کن بعد بزار رو گاز یه کم تفتش بده بعد یه قاشق غذا خوری رو ...

ان شاالله ک زودتر خوب بشی 

اگه تاثیر داشت حتما خبرم بده 

نگا عزیزم سه تا حبه سیر با رنده کوچیک نرمش کن بعد بزار رو گاز یه کم تفتش بده بعد یه قاشق غذا خوری رو ...

فدات شم عزیزم مرررسی حتما امتحان میکنم