2777
2789

دانشگاه پیام نور آموزش گذاشته، برم یا نه؟ روانشاسی خوبه یا مربی گری پیش دبستانی؟ 🤔 🤔 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

روانشناسی اشباه شده 

من نظرم اینه بری وکالت بخونی 

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن

به درد نمیخوره؟ 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
کدوم شهر هستید

مرکزی

اگه بخوای سرکاربری باید بخاطر خدا وبچه ها وتدریس بری،وگرنه به عنوان شغل درآمد زا نباید بهش نگاه کنی

روانشناسی بهتر نیست؟ 

نه... خواهرگرفت  الانم بیکاره... اصلا کارنداره.... هرمدرکی داشته باشی پیش دبستانی قبول میکنن.. ...

دانشگاه فرهنگیان فقط با کنکور قبول میکنه؟ 

بله دوباره بخون فرهنگیان قبول شی

32سالمه😐..کنکور ندادم. همینجوری میخوام درس بخونم. خیلی علاقه دارم به درس خوندن