2777
2789

امروز تولد مادرشوهر مه دو هفته دیگ روز مادره 

برادرشوهرم زنگ زده شال بخرم جفتمون بدیم؟

الآنم یه شال بخواد بخره حداقل 400 پولشه تازه من خیلی کم گفتم 

بعد ما قرار گذاشتیم تولد نگیریم برا مامان بابا ها 

اون زنگ زد اینم گفت باشه بخر 

در حالی که من نخریدم هیچی چون این ماه کلی قسط داشتیم و روز مادر بود 

الان چیکار کنم بفهمه ناراحتم 

در ضمن مامانش اینا تولد من ظرف و ظروف از تو خونه اشون میارن زحمت نمی‌کشن برن بخرن 😕 

واسه مامان منم هیچی نمیخریم تولد 

پارسالم همین کار و کرد اولش به من گفت باشه بعدش با داداشش گلو شیرینی و کادو خریدن😑

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃

شال 400، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم شخصا برای اینکه راحت باشم، در طی سال پولامو جمع میکنم و بدون اینکه ب همسرم بگم ، برای مادرم هدیه میخرم.البته همسرم خودش با من همراهه. اما خب ، من خجالت میکشم . چون هم سرکار نمی‌رم، هم اینکه مادر همسرم فوت شده...خلاصه گاهی باهم هماهنگ میکنیم و چیزی میخریم، گاهی هم من خودم، چیزی ک دلم بخواد برای کسانی که دوستشون دارم می خرم. مثل برادر و پدر و دایی و ...

سازش 🍀🍃🌱