همسرم دو ماه بهم خیانت کرد، وقتی فهمیدم به دست و پام افتاد، نبخشیده اما کوتاه اومدم دوتا بچه دارم، ۲۲ سال زندگی کردم، با یکی از همکاراش رابطه داشته، سه ماه از فهمیدنم میگذره، حالم خوب نیست، هر کاری میکنه آروم نمیشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی فهمیدم، وکالتی همه اموالش رو گرفتم، رفتم پیش پدر دختره چون از روئسای اداره بود و آبروشون پیش پدرش بردم، خیلی مدیریت خوبی داشتم تو اون لحظاتی بحرانی، همسرم متوجه اشتباهش شد و هر روز استغفار میکنه و از من طلب بخشش داره، مثل پروانه دورم میچرخه، اما یه خنجر تو قلبمه که نه میتونم درارم و نه میتونم فرو کنم
وقتی فهمیدم، وکالتی همه اموالش رو گرفتم، رفتم پیش پدر دختره چون از روئسای اداره بود و آبروشون پیش پد ...
عزیزم خدا ب دلت ارامش بده ❤
شوهر منم همینه روزی صدبار قربون صدقه م میره خدا را شکر میکنه ک بقول خودش از منجلاب نجاتش دادم
ولی من میدونم حرفای الانش همش دروغه برا دلخوش کردن من ب خونه و زندگیه اگ واقعا زن و بچشون دوست داشته باشن نمیرن سراغ این کارا
دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 شاد زندگىکن و بـه هیچکس هم نگو🤗 آدمهـا چیزهاى قشنگ را خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 شاد زندگىکن و بـه هیچکس هم نگو🤗 آدمهـا چیزهاى قشنگ را خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
رابطشون در چه حدی بوده ؟ چطور راضیش کردی اموال بزن ب نامت
سکس هم کرده بودن، به خاطر اینکه پشیمون شده بود و به من ثابت کنه منو دوست داره و تاوان اشتباهش داره میده، همه اموالش رو به نامم زد، البته قبلش سه دونگ بود