2777
2789
عنوان

حالم بده زندگیم جهنمه:)بچم...چی

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 49 پست

كاش يه توضيحاتي از مشكلات زندگيت ميدادي

بعد طلاق اونم تو ايران خيلي هم راحت نيست

گروني

مراداني كه دنبال هوسشونن و هدفشون بانوهاي طلاق گرفته هستش

بچه اي كه نميدوني كجا بذاريش بري سركار

اوضاعت سخت ميشه

البته باز بستگي داره به مشكلاتت

ولی ارزش داره الان خودت مستقلی

اره خب ،، ولی کم اوردم خیلی خستم سی سالم شد ولی خوشبخت نیستم ،، ن تفریحی ن هیچی،، پسرمو دادم ب پدرش ،، دخترمم پیش مادرم گذاشتم ،، بچه هام بزرگن خداروشکر ،،چلی خودم نابود شدم یدونه نی نی سایت و دارم 

خداا❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاش يه توضيحاتي از مشكلات زندگيت ميدادي بعد طلاق اونم تو ايران خيلي هم راحت نيست گروني مراداني كه ...

دقیقا گاهی طلاق گرفتن از موندنم بدترع مخصوصا با بچه و خانواده ایی که پشتت نباشه و این اوضاع گرونی

من اومدم بخورمت🤣🤣 شوخی کردم منم برام سواله چرا سریع بچه دار میشن؟!

خخخخ اره. بخدا منم. اصلن. قصد بدی ندارم خب اگ. از اول خوب نیستین. بچه نیارین اگ دیگ. علم. پیش رفت کرده ک ا ن د و م یا دستگاه. ی. قرص و ... هس خوب نزارین. بچه بیاد.  بخدا. ب دوسم میگم تو که. زندگیت خوب نبود چرا اوردی میگم. گفتم. شاید. بچه بیاد. بهتر. کنه والی والا. بخدا. رندگی ک خوب نباشه بجه بیاد. بدترم. میشه. البته. شاید  ی. چن نفر. باشن ک بگن خوب شده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

اره خب ،، ولی کم اوردم خیلی خستم سی سالم شد ولی خوشبخت نیستم ،، ن تفریحی ن هیچی،، پسرمو دادم ب پدرش ...

این حرفو نزن از زنهای وابسته ارزشت بیشتره .قابل مقایسه نیستی .یکم بخودت برسی دوباره روبراه میشه اوضاع روحی و فیزیکیت

خخخخ اره. بخدا منم. اصلن. قصد بدی ندارم خب اگ. از اول خوب نیستین. بچه نیارین اگ دیگ. علم. پیش رفت کر ...

من خودم مجردم

ولی دور و بریام ک متاهلن میگن تا وقتی از شوهرمون مطمئن نشدیم بچه دار نمیشیم

خیلی فکر خوبیه ب نظرم

خودخاهی نیس منم ادمم

مطمئنا مشکلاتت با شوهرت برا امروز و دیروز نیست ن؟؟وقتی ن میتونی باهاش بسازی ن دلت باهاشه چرا بچه میاری دیگه؟ 

اخه اون چ گناهی کرده؟خودت ک طعم سختی این مسیرو چشیده بودی..الانم اگ میبینی نمیتونی از پس همه چی بر بیای ب نظرم بچه رو بزار با باباش بمونه ..اونم بدبخت و اواره نکن

اره خب ،، ولی کم اوردم خیلی خستم سی سالم شد ولی خوشبخت نیستم ،، ن تفریحی ن هیچی،، پسرمو دادم ب پدرش ...

چجو تحمل کردی دادی باباش سخت نیس؟میشه دربارش بگی

چقدر ناراحتم برای بچه های طلاق حالا به هر دلیلی که پدر و مادرش جدا شدن چند تا تو فامیل داریم انگاری پر و بال این بچه هارو قیچی کرده باشی☹️ اصلا تو جمع بقیه بچه ها یه حالی ان

مطمئنا مشکلاتت با شوهرت برا امروز و دیروز نیست ن؟؟وقتی ن میتونی باهاش بسازی ن دلت باهاشه چرا بچه میا ...

همین دیگه اصلا مردم کم ظرفیت شدن با کوچکترین مشکلی یا به بهانه تنوع طلبی یا این که مثلا عاشق طرف نیستن بچه رو داغون میکنن بخدا همه یه مشکلاتی دارن ولی سعی میکنن بسازن اوضاع عجیب غریبی شده دهه هشتادیا تا ۲۰ سالگی ازدواج مادر شدن و طلاق رو اکثرا تجربه کردن 

خودخاهی نیس منم ادمم

شمابا این شرایط طلاق. بگیری. فک میکنی از الان.خوشبختر میشی یا با کسی گ دوسش داری ازدواج. میکنی. مثلا گفتم

ولی. اینو. بدون. بچتم. مث خودت میشه. بچه طلاق اواره این اون  . ببین. طلاق گرفتن. وقتی خوب. بدونی. ی خانواده مث گوه. پشتت. و میتونی. بجه اتو. بزاری اونحا و خودتم. سرمایه درست حسابی داشته. باشی . الان. طلاق. بگیزی. اینقد. میفتی. تو بد بختی ک زندگی ک الان داری واست رویا میشه

سنت. کمه تحربه نداری بشین. بزار بچت  یکم. بزرگ بشه خودتم پس انداره. کن حسابی. بعد تصمیم. بگیر.مهم نیس کی. طلاق. بگیری مهم اینه. بتونی اونجور ک میخای. زندکی کنی حتی. شده. ی سال یا ماه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

هیچ وخ نمیتونم تو این زندگی پسنداز کنم

ب. بین. اون. بچه. رو شما اوردی مسولیتش با شما شوهرت. اولش ک  شوهرت. نمیخاسی. نمیاوردی.حالا. فک میکنی. طلاق. بگیری بچه رو ببری خیلی خوشبخت میشی. پدرش بچه بده ب شما بچه اواره میشه. یا. بچه رو بدی. باباش. ببر زیر دست. نامادری. میره ؟؟؟

پس. بمون. و تحمل کن فک نکن. طلاق. بگیری واست. فرش. قرمز پهن کردن بگن. بفرمااااا. با. ۵۰ تومن. بت. چادرم. نمیدن ک چادر. بزنی زندگی کنی