2777
2789
عنوان

حالم بده زندگیم جهنمه:)بچم...چی

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 49 پست

طلاق چیز خوبی نیست ،، بعد طلاق هزارتا مشکل میاد سراغ ادم ،، من بعدطلاق سه سال کار کرذم ب همه چیز رسیدم وسیله خونه همه چیز خریدم الان کلی مریض شدم کمر درد پا درد ،،زمونه بدی شده هم بی پولی هم بی ناموسی زیاد شده ،، اول خوب فکر کن باز بی حا مکان نشی ،، اگه امکان داره تو همون خونه زندگی کن واسه خودت

خداا❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم که این شرایط برات پیش اومده. باید ببینی اولویت اصلی زندگی ات چیه. اگر بچه، اولویت هست باید ببینی بعد از جدایی اصلا امکان نگهداری اش رو داری یا نه. اگر باید بری سرکار و کسی هم نیست توی نگهداری بچه کمکت کنه، پس بهتره یه مدت صبر کنی تا بچه‌ات بزرگتر بشه. اما اگر اولویت خودت هستی و واقعا دیگه ادامه‌ی زندگی مشترک برات طاقت فرسا شده، اونوقت می تونی یه مدت بچه رو پیش پدرش بذاری تا خودت اوضاعت روبراه بشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

ببین.  طلاق. بگیزی. با. ی بچه ۱۰ماه و ۵۰ تومن. پول از اینم. بدبختر میشی باز اگ. ی. سرمایه  داشی. یا. بچه نداشی یا  خانوادت. پشت. بود. ی چیزی ولی. بمون. تحمل کن  حداقل تا. بچه. ۶ سال. بشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

گفم از اول دوسش نداشم مجبور شدم اونم دید آوارم دلش سوخ متو گرف 

فکر میکنی شوهرای دیگه خیلی درجه یکن؟ هر کسی یه عیبی داره سعی کنید دل به دل هم بدین زندگی کنین بچه گناه داره سازش نداشتی چرا اوردیش؟ هنوز سنت کمه چند سال صبر کن اگه بازم طلاق خواستی اون موقع اقدام کن

اخه پسرمم میخام😭بچه نداش خاهرتون

بچه تا ۷ سالکی با مادرشه بعدشم خودش میگه پیش کی میخواد بمونه. نه خواهر من نداشت بچه، داماد ما هم نداشت مهریه بده ولی به محض اینکه مهر طلاق خورد تو شناسنامش رفت زن گرفت براشم جشن گرفت، مردا اینطوری هستن عزیزم دلت براش نسوزه