2777
2789
عنوان

حالم بده زندگیم جهنمه:)بچم...چی

882 بازدید | 49 پست

خانوما من ۲۱ سالمه ی پسر ۲۰ ماهه دارم پدر مادرم بچگی جدا شدن پیش مادرم موندم بابامم نمیتونس نگهم داره یروز ۱۷ سالگی مادرم گف ک میخاد ازدواج کنه انداختم بیرون مجبور ب ازدواج شدم شوهرم بد نبود اما دوسش نداشم الانم بد چنسال زندکی خوب ندارم یروزم باهم نساختیم 

موندم چیکار کنم اگ جداشمم باید مستقل شم ۵۰ تمن کلا دارم‌‌..کارم میکنم اگ جدا شم پدرمم فقط میتونه فوقش کرایه خونمو بده...اما بچمو چیکار کنم اخه ...کار کنم اونو کجا بزارم...

مهریه ام نداره بده ...نگید بمون نمیتونم

مشکلت با شوهرت چیه با چیش نمیسازی اخلاقش بده؟

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کار که میکنی کرایه ات هم بابات بده میتونی بطوری بگذرونی البته سختی داره .تهرانی؟

میرم تهران بد طلاق کار میکنم در میارم مشکل بچس اونم بردارم چحو برم سر کار

اگ ناراحت. نمیشی و. بقیه منو نمبخورن. خب وقتی از اول شوهرت. نمیخواسی و  باهم. نمی ساختین چرا. ی. طفل. بی گناه اوردین؟مگ. بچه میخاس. معحزه. کنه؟؟؟

خب گلم. کسی نمیتونه. بجه. ۱۰ ماه. رو نگهداره وایسا تحمل کن. ۴ الی ۵ سالش. شد جدا شو اوق میزاری مهد

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این