2777
2789
عنوان

مامانا چطور به بچه دارو میدید؟

323 بازدید | 17 پست

پسرم سرما خورده شربت استامینوفن و اموکسی کلاو سرماخوردگی شربت برای تهوع و گلو درد برای هر کدوم کلی قصه میگم یکم میخوره چکار کنم؟توی شربت شیرین هم میریزم میفهمه

دماغشو میگیرم شربت با سرنگ ب خوردش میدم ب کمک کل افراد قبیله😑

خدایا خدایی کن و دل مامان بابامو نذار بشکونم اونا از جونشون واسه پیشرفتم مایه گزاشتن حالا بزار رتبه کنکورم خستگی از تن هممون در کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرجور هر راهی که رفتم نخورده😕 چهار نفره دست و پای دخترم گرفتیم تا شربت بخوره دهنش باز نمیکنه یا که همشو میریزه هرچی بهش به خوبی هم بگم جواب نمیده  فقط بزور میتونم شیاف بزنم بهش 🥲

من هرجور هر راهی که رفتم نخورده😕 چهار نفره دست و پای دخترم گرفتیم تا شربت بخوره دهنش باز نمیکنه یا ...

مث من🤣🤣🤣 چهار نفر ک هیچ ی لشکر میان کمکم آخرشم مجبورم دماغشو بگیرم ک از دهنش نفس بکشه مجبوره قورت بده دارو رو

شیاف زیاد بزنی مقاومت بدنش میاد پایین و بعدها باید واسه ی سرماخوردگی کوچیک داروهای قوی بخوره ک تاثیر داشته باشه

خدایا خدایی کن و دل مامان بابامو نذار بشکونم اونا از جونشون واسه پیشرفتم مایه گزاشتن حالا بزار رتبه کنکورم خستگی از تن هممون در کنه 
من هرجور هر راهی که رفتم نخورده😕 چهار نفره دست و پای دخترم گرفتیم تا شربت بخوره دهنش باز نمیکنه یا ...

اوه شیاف که سخت تره من هیچ وقت نتونستم‌ برای پسرم بزارم همیشه شوهرم میزاشت از بس‌تکون میخورد😂

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

انقدددد حرف میزنممم..‌انقدددد حرف میزنممم..میگه نمیخورم و من هیییی حرف میزنم... هی از انواع و اقسام حیوانات و انسان ها مثال میارم...‌ به التماس‌میفتم ..گاهی دیگه هی با خودم غر میزنم .تا بالاخره تصمیم‌میگیره و میخوره 🥴😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
مث من🤣🤣🤣 چهار نفر ک هیچ ی لشکر میان کمکم آخرشم مجبورم دماغشو بگیرم ک از دهنش نفس بکشه مجبوره قورت ...

نه شیاف واسه تبش 

اخ از دست این بچه ها🥹😂😂 من اگه دماغشم ببندم بازم نمیخورتش 🥲

پسر منم 3سالشه اصلاااا راضی نمیشه بخوره بزور هم که بدم آنقدر عق میزنه که حالش بد بشه 😐😐  از ...

نمیدونم امروز همش شربت داد ایشالا بزرگ بشن خودشون بخورن دیگه حال ندارم دارو بدم