2777
2789

سلام بچه ها.

راستش خیلی دلم گرفته. حس میکنم دیگه ایرانو دوست ندارم. خانواده ی شوهرم که خیلی جالب نیستن و رفتاراشون روی مخمه. خیلی فوضول و اهل غیبتن و کلا اجباری باهاشون نشست و برخواست میکنم. توی گذشته خیلی با رفتار و گفتارشون اذیت شدم و هیچ وقت نتونستن از دلم در بیارن.

خانواده ی خودمو دوست دارم اما خانواده افسرده ای هستن و کلا اگر از مشکلاتم پیششون حرف بزنم روحشون به هم می ریزه. پشتوانه روحی من نیستن و از بچگی احساس تنهایی داشتم.شبها هم کابوسهای عجیب و غریب می بینم. 

حالا به نظرتون اگر مهاجرت کنم البته به یه کشور قابل قبول و پیشرفته،آیا این تشویشهای روحی از بین میره؟ 

و وضعیت روحی من از این بهتر میشه ؟جدیدا  خیلی به مهاجرت فکر میکنم و دلم میخواد برم یه جای دور جایی که هرروز از خودم نپرسم چرا اطرافیانم دل نشین نیستن و باهاشون بهم خوش نمی گذره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما به نظر میرسه خودت و اطرافیان رو دوست نداری و ارتباط با اونهارو نمی تونی به درستی برقرار کنی.مشکل از کشور ایران نیست که میگی دیگه دوستش نداری.فکر میکنم فرار بدترین راهه اونهم به شکل مهاجرت

اگر توکشورت خودت باهم زبون خودت کشور جنگل ودریا وغیره خوش نمیگذره وفازی نداره دیگه نمیدانم اون کشوری که ازت سواستفاده کنه وبشی بازیچه دست وغریب وتنها شاید بهت خوش بگذره یکی ازدوستای مامانم ارمنی هستند کل کشورها رفتن الان هم امریکا پیش بچه هاش رفته ومیاد میگن هیج ایران نمیشه هم امنیت وهم ادمهاش هم کشور خوبی هست خارج همش گوه خوردن که‌مجبورن به خاطر بچه هاشان برن که اونجا استاد دانشگاه هستند وزن وشوهر از اکنجا دارند 

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

مهاجرت یک قضیه پیچیده و سختیه و در مثال مهاجرت رو شبیه به مرگ عزیزان‌ میدونن ،همینقدر سخت و تلخ ،

این طرز فکر ک اگر شهرت رو یا کشورت رو عوض‌کنی حال روحیت هم تغییر‌میکنه خیلی اشتباهه

ادم از درون باید شاد باشه و حالش خوب باشه ،وگرنه هر تغییری توی زندگی‌ممکنه موقتا حالتو خوب کنه ولی دراز مدت باز ب حال خودت برمیگردی ،در کل دو سال اول مهاجرت برای کسایی ک حتی با حال خوب هم رفتن خیلی سخت و افسرده کننده بوده ،چ برسه کسی ک اوضاعش خوب نیست

سعی کن اول حال روحیت روخوب کنی بعد اگر خاستی به مهاجرت فکر کن 

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆