2777
2789

درمانده شدم. بچم اوایل علاءم تنفسی و خس خس سینه و اینا داشت شیرخشک نان میخورد ولی وزنش خوب لود. دکتر گفت پپتی جونیور بده. از موقعی ک براش این شیر رو شروع کردم علاءم رفت اما رفلاکس موند. ب علاوه وزن گیریش شد ماهی 100 گرم!!!!!! پدرم دراومده ب قران از بس دکترش بردم. شرح حالش طولانیه. ب دلسل وزن کم توی 9 ماهگی شیر اپتامیل 2 دادم ک بعد سه روز افتاد ب اسهال بلغمی با رگه خون!!!! بیمارستان ها نفهمیدن الرژیه یا عفونت. اخرم با کلی انتی بیوتیک و بستری بعد 2 هفته خوب شد. دوباره پپتی دادم تا الان ک 13 ماهشه. رفلاکسش خیلی کمه دیگه داروهم نمیخوره برا رفلاکس. اما الان 8 کیلوه!!!! بردم دکتر آلرژی تست پوستی گرفت برام 2 میلیون اب خورد گفت ب هیچی حتی لبنیات حساسیت نداره ولی نمیشه صرفا با این تست شیر عادی بدی. دوباره بیا ی تست دیگه هم بده. دوباره اونم کلی هزینه داره. حالا دکتر اطفالش نظرش اینه اصلا این تستا الکیه. کسی هست با تجربه مشابه ک ب بچش شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت داده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اینترنتی ب دکتر مقدادی گفتم گفت یا پپتی بده یا این شیرو ولی دیگه چشمم ترسیده. کسی با تجربه مشابه اگه هست لطفا کمکم کنه غذاهم میدم وزن خبری نیست

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اولا این تست‌ها الکیه 

دوما بچه تو این سن باید با غذا وزن بگیره نه باشید 

بچه من ریفلاکسی بود شیر الکر بدمزه مجبور بود بخوره وزن زیاد نمیگرفت از پنج ماهگی غذا بهش دادم وزنش خداروشکر خوب بود 

بعد بهش نان دادم دیگه بعد از یکسال اصلا شیر نخورد فقط غذا الانم رشدش خوبه 

بچه های رفلاکسی با غذا رشد میکنن چون شیر باعث تشدید رفلاکس میشه 

تو این سن بچه دیگه باید غذای سفره را بخوره شما هنوز دنبال شیرخشکی؟

بهش فقط شیرخشک مخصوص حساسیت بده. من از داروخونه هلال احمر شیرخشک نئوکیت میگرفتم با تجویز دکتر . سلامتی مهمتر از وزن گیری هست. اگه حساسیتش کنترل نشه دائم اسهال و مریض میشه و وزن از دست میده. ماهیچه بریز توی شیشه و درش ببند بذار توی اب بجوشه. اب ماهیچه مرتب بهش بده

عزیزم منم پسرم الرژی داشت به لاکتوز اصلا وزن نمیگرفت هرچی دکتر میبردم متوجه نمیشدن تا اینکه شیش ماهه شدم بهش یه کم ماست دادم کارش به بیمارستان رسید ازمایش گرفتن گفتن حساسیت داره چند نمونه شیر خشک براش نوشتن به از بین همه شیر خشک نئوکیت از هلال احمر به بدبختی براش گیر میاوردیم فقط همین شیر که تلخ هم بود بهش ساخت بعد دیگه با حریره برنج و بادام بزرگش کردم اشتهاش صفر بود غذا با سرنگ تا دو سه سالگی بهش میدادیم همه چی مولینکس میکردم با سرنگ میریختم دهنش به بدبختی بزرگش کردم.  بزرگ کردن این مدل بچه ها وحشتناک سخته الانم باردارم دکتر گفت بچه که به دنیا اومد باید ازش ازمایش بگیریم ممکنه این هم الرژی داشته باشه حداقل از اول بفهمم چکار کنیم باهاش.  خیلی سخته اما بزرگ که بشه خوب میشه الان پسرم 9 سالشه ماشالا از همه هم سناش درشت تره فقط باید بهش برسی هرچی که بهش میدی مقوی بده بلدرچین عدس موز اینجور چیا بهش بده حداقل جون بگیره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
سلام عزیزم دیگه ماشاالله بزرگ شده ..کمکی بهش چیا میدی؟؟

هرچی ک فک کنی. قبلش میترسیدم ب موادغذایی الرژی داشته باشه دیگه تست رو ک دادم همه چی میدم غذای سفره 

همون دکتر مقدادی به من گفت شیر قطع کنی هم رفلاکسش خوب میشه هم اشتهاش بیشتر میشه دقیقا هم همینطور بود 

بچم روزی دوبار اونهم تو خواب بیشتر شیر نخورد بعد یکسال هم خودش اصلا شیر نخورد

عزیزم اولا این تست‌ها الکیه  دوما بچه تو این سن باید با غذا وزن بگیره نه باشید  بچه من ر ...

حق با شماست اما اینم باید در نظر گرف ک ب غذاهایی ک میخوره الرژی نداشته‌ باشه

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
حق با شماست اما اینم باید در نظر گرف ک ب غذاهایی ک میخوره الرژی نداشته‌ باشه

خود دکترها میگن الکیه حرف من نیست 

دکتر مقدادی میگه نهایت بچه فقط به یک یا دو ماده حساسیت داره که آنهم مادر میتونه تشخیص بده

عزیزم اولا این تست‌ها الکیه  دوما بچه تو این سن باید با غذا وزن بگیره نه باشید  بچه من ر ...

اخه غذا میخوره وزن نمیگیره. من همه غذای مقوی میدم. ماهیچه توی صیشع. سوپ غذای سفره میوه. ولی شما بگو 100 گرم! همه ازمایشی هم داد حتی هورمون رشد سالم یود 

هرچی ک فک کنی. قبلش میترسیدم ب موادغذایی الرژی داشته باشه دیگه تست رو ک دادم همه چی میدم غذای سفره&n ...

لبنیات هم میدی؟؟ بعضی غذاها رفلاکس رو تشدید میکنه مطمعنی از سازگار بودن تست هات؟؟ الان فقط علایم رفلاکس داره؟؟ مدفوعش نرماله؟؟

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
بهش فقط شیرخشک مخصوص حساسیت بده. من از داروخونه هلال احمر شیرخشک نئوکیت میگرفتم با تجویز دکتر . سلام ...

میدم عزیرم هرروز. این با پپتی هم کنترله ولی وزن نمیگیره. بچه شما وزنش خوبه

عزیزم منم پسرم الرژی داشت به لاکتوز اصلا وزن نمیگرفت هرچی دکتر میبردم متوجه نمیشدن تا اینکه شیش ماهه ...

میدم بخدا. اگه ببینیش میتزسی مث عروسکه. بچه شما از کی وزنگیریش خوی شد