2777
2789
عنوان

چرا وقتی زن کم سن میگیرین بهش توجهی هم نمیکنین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 67 پست
تو سن کم انرژی نداشته باشی مطمئن باش تو سن بیشتر انرژیت کمتر میشه  بعد تو زندگی همیشه مشکلات ه ...

نه ابجی منظورمن ده بیست سال دیگه نیست منظورم یکی دو سال دیگست انشاءلله که قسطهاتونو دادید بعد بفکر مسافرت و اینا باشید یه شاگرد میگیرید برا مغازه البته اگه خدا بخواد😊🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داری😒

اگه مطالعه داشتی وضعت این نبود، برو بساز و خوش باش.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ن گلم مردا انقد مشغله ذهنی دارن حواسشون نیست باید مدام خودتم یکارایی کنی دیگه نمیشه توام عین ماست با ...

بعضیا واقعا متوجه نمیشن، هرچقدرم باهاشون صحبت کنی باز چندروز خوبن دوباره برمیگردن تنظبمات خودشون، درست نمیشن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
بعضیا واقعا متوجه نمیشن، هرچقدرم باهاشون صحبت کنی باز چندروز خوبن دوباره برمیگردن تنظبمات خودشون، در ...

گاهی هم عادت میکنی ب رفتارش و اصلا دیگه اذیت نمیشی یجور کناراومدنه دیگه چاره چیه

مهم اینه ک اهل خیانت نباشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲